Alcohol 120% 2.0.3 Build 10521 Final download

0
1014
Alcohol 120% 2.0.3 Build 10521 Final download

Alcohol 120% е софтуер, който предлага емулиране на оптични устройства и възможността за зареждане на образи в тях.

Alcohol 120% 2.0.3 Build 10521 Final download 1

Инсталационният процес е разделен на две части, защото се налага да бъде инсталиран SPTD (SCSI Pass Through Direct), който се използва и от Daemon Tools, което изисква рестарт, след което инсталацията продължава. Въпреки това инсталацията е лесна и безпроблемна.

Програмата позволява зареждането на всякакви образи от оптични бланки (имиджи), които могат да бъдат зареждани във виртуални устройства, създадени посредством програмата. Максималният брой на виртуалните оптични устройства е 31 и в тях могат да бъдат зареждани всякакви формати образи, дори и такива, които са създадени с други програми.

Alcohol 120%

Alcohol 120% е по-мощният вариант на Alcohol 52% и предлага някои допълнителни възможности, спрямо по-малкия си брат. В Alcohol 52% липсва възможността за запис на дискове, докато тук може да бъде използвана, като протребителят разполага с помощник, който го води през целия процес, така че дори и начинаещите потребители да могат да се справят без никакви проблеми.

Предлагат се различни режими на запис, като се предлага и запис на защитени дискове, сред които са Video CD, Audio CD, Audio CD+, Laserlock, Play Station, Play Station 2, SECUROM, SECUROM 2, StarForce и други. Може да бъде избирана скорост на записа, възможност за създаване на мултимедийни дискове, брой на записани копия, включване на опцията Buffer Underrun Technology, помощник за изтриване на дискове, аудио конвертор, създаване на образи от ваши файлове, iSCSI Sharing Center за споделяне на виртуални устройства по мрежата и още.

Alcohol 120% предлага още купища опции, които са твърде сложни за повечето потребители и е добре от тях да се възползват само експерти и хора, които знаят какво правят.

Прочетете още:  Virtual CD 10.7.0.0 download

Лиценз: Ad-Supported

Download: Alcohol 120% 2.0.3 Build 10521 Final

0/5 (0 Reviews)