CDBurnerXP 4.5.8.7128 Final download – запис на CD/DVD

0
1129
Portable CDBurnerXP  4.5.8.7042 Final download - запис на CD/DVD

CDBurnerXP е инструмент, с който можете да записвате всякакви дискове като CD – та, DVD – та, включително Blu-Ray и DVD с висока резолюция HD-DVD.

CDBurnerXP 4.5.8.7128 Final download - запис на CD/DVD 1

Програмата е с много приятен интерфейс, който е направен лесен за ориентация, така че всеки потребител да може да работи безпроблемно с нея. Като плюс може да се отбележи, че е преведена на множество езици, което допълнително улеснява работата с нея.

Абсолютно безплатна е и не съдържа никакъв едуер в инсталатора или в самата програма. Удобни функции са възможността за записване и създаване на .iso файлове, записване на Audio CD, като има възможност да останат паузите между песните или пък да се премахнат, създаване на буутъбъл дискове, верифициране на информацията преди запис, bin/nrg към ISO конвертор и дори принтиране на обложки за компакт дискове.

CDBurnerXP 4.5.8.7128 Final download - запис на CD/DVD 2

Възможностите за запис на Audio CD са огромни. Поддържат се множество формати като MP3, WMA, MPC, FLAC, ALAC (lossless формат на Apple), WAV, OGG и др.

Безспорно това е един от най-добрите инструменти за запис на дискове. Има много възможности и е много лек, като върви безпроблемно и на стари машини. Идва с добър интерфейс, така че всеки да може да работи с него.

Ако искате да прескочите процеса по инсталация, програмата се предлага и в portable (портъбъл) вариант, наречен CDBurnerXP portable.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • Fixed: Selected burning speed may change while burning multiple copies
    [collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: CDBurnerXP 4.5.8.7128 x86 Final

Download: CDBurnerXP 4.5.8.7128 x64 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  DVDFab HD Decrypter 11.0.5.5 Final download - рипване на DVD, бекъп