CloneBD 1.2.6.0 Final download – копиране/бекъп на Blu_ray дискове

0
903
CloneBD 1.2.4.0 Final download - копиране/бекъп на Blu_ray дискове

CloneBD е софтуер, с който потребителите могат по лесен начин да копират своите Blu-Ray дискове на друг диск или на хард диска.

CloneBD 1.2.6.0 Final download - копиране/бекъп на Blu_ray дискове 1

Blu-Ray дисковете отдавна не са екзотика и са предпочитани от много хора, заради по-големия размер на файловете, който могат да поберат, което от своя страна води до по-голямо качество и резолюция на филмите, които са записани на тях.

За да се копира обаче Blu-Ray диск на потребителя му е нужен специализиран софтуер. Точно тук на помощ идва CloneBD, който е изключително лесен за използване.

Интерфейсът е много приятен и добре подреден. Всички необходими опции се намират в основния прозорец на програмата, на един клик разстояние. Предлагат се три опции – копиране от физически Blu-Ray диск в оптично устройство, бекъпване от .ISO файл и бекъпване от определена Blu-Ray директория, която потребителят може да посочи.

Зареждането на дискове, .ISO файлове или директории става лесно, а след като това бъде направено, може да се разгледа съдържимото им, както и да получи детайлна информация като продължителност, активност, име, битрейт, предполагаем размер след конвертирането, описание.

Освен, че може да копира съдържанието на различни Blu-Ray дискове и .ISO файлове, CloneBD може и да ги конвертира в различни видео формати. Потребителят може да избира между множество формати, някои от които AVI, MP4, MKV и формати за различни Android, iPhone/iPad, SmartTV, електронни четци и пр. устройства.

CloneBD

След като потребителят избере желания формат, той може да избере само конкретно видео от диска, .ISO файла или директорията, която е заредил, заедно със звуковите потоци с различни езици и субтитри, ако има такива. Може да се зададе и резолюция според нуждите. Дори се дава възможност файловете да бъдат възпроизведени, за да може потребителят да е сигурен, че точно това са файловете, които иска да копира или конвертира.

Прочетете още:  Alcohol 120% 2.0.3 Build 10521 Final download

Възможно е копирането на диск да се извърши към друг диск или към хард диска, като копирането е 1:1. Поддържат се всички региони (A, B, C), може да се извърши компресиране на BD-50 дискове към BD-25, BD-9 или BD-5. Поддръжката на многоядрени процесори и хардуерно ускорение за Nvidia CUDA ускорява значително процеса при конвертиране на видео файловете.

В опциите потребителите могат да настроят програмата в различни аспекти като език, поведение на програмата, настройка на временни директории, настройка на системни звукове и още.

Лиценз: Trial

Download: CloneBD 1.2.6.0 Final

0/5 (0 Reviews)