CloneDVD 2 2.9.3.6 download

0
928
CloneDVD 2 2.9.3.3 download

CloneDVD 2 е много полезна програма, с която лесно и бързо можете да направите копия на вашите DVD дискове.

CloneDVD 2 2.9.3.6 download 1

Много потребители искат да направят копия на своите DVD дискове, за всеки случай, ако те се повредят или пък за по-бързо използване чрез зареждането им във виртуални драйвове.

CloneDVD 2 е точно такава програма, която ще позволи копирането на всякакви DVD дискове, като ще ви позволи да копирате съдържанието им на хард диска си или на друг външен носител и дори и на диск.

Инсталацията е изключително бърза, но трябва да се има предвид, че операционната система трябва да бъде рестартирана след като тя приключи.

Зареждането на дисковете, които трябва да бъдат копирани става много лесно, като само трябва да се укаже оптичното устройство. След като бъдат заредени програмата започва да възпроизвежда съдържимото в реално време и дава възможност то да бъде спряно, да се пусне отново, да бъде превъртяно, дава се информация за времетраенето, броя на файловете, както и детайлна информация за това какъв формат са файловете и колко аудио канала има.

CloneDVD 2

При копирането на дисковете могат да бъдат избрани конкретни файлове и аудио потоци, както и субтитри. Може да бъде избран изходният формат, като се предлага да бъдат запазени като DVD, като ISO/UDF имидж и дори да бъдат записани директно на друг диск, като може да се настрои и скороста на записа. Дава се възможност да се даде ново име на целия проект, както и да се избере изходна папка, ако съдържимото от дисковете ще се запазва във вид на файлове.

Прочетете още:  Ashampoo Burning Studio Free 1.20.1.1 (7110) Final download

Задачата се изпълнява много бързо, като самият процес не натоварва машината, като CloneDVD успява да съхрани качеството на картината и звука на изключително високо качество.

В настройките се виждат някои полезни опции като включване и изключване на автоматичните ъпдейти на програмата, някои настройки по четене и писане на дискове, настройка на различни звуци при нотификациите и още.

Програмата има и вариант, който е специално създаден за копиране на CD дискове CloneCD.

Промени спрямо миналата версия:

New: Support for Windows 10
New: Improved repair of defective disc structures
New: Workaround for authoring errors causing a „PS…“ error
Fix: Mini DVD output size

Лиценцз: Trial

Download: CloneDVD 2 2.9.3.6

0/5 (0 Reviews)