DVDFab File Transfer 10.2.0.6 Final download – конвертиране на DVD и Blu-Ray

0
935
DVDFab Passkey for DVD 9.3.4.2 Final download - премахване на защита на DVD

DVDFab File Transfer е програма, с помощта на която можете да конвертирате DVD и Blu-Ray дискове.

DVDFab File Transfer 10.2.0.6 Final download - конвертиране на DVD и Blu-Ray 1

Допълнително можете да рипвате видео дискове и да ги запазвате на хард диска като MP4, да конвертирате от един формáт в друг и да слагате заедно на един диск DVD и Blu-Ray.

Програмата идва с изчистен интерфейс, разделен на панели, които са за рипване, записване, конвертиране, копиране и създаване на дискове. Видео файловете могат да се добавят както от менюто, така и чрез просто влачене в основния прозорец на програмата.

DVDFab File Transfer предлага поддръжка за M2TS, AVI, MKV, FLV, WMV и TS. Възможностите за настройка са леснодостъпни и предлагат промяна на аудио кодека, семпъл рейт, настройка на каналите, ниво на усилване, а когато става въпрос за видео, могат да се настройва видео кодека, енкодер, резолюция, бит рейт, битове за пиксел, кадри в секунда и разделена картина (split mode). Ако нещо се обърка при настройките, те лесно могат да се върнат по подразбиране. Други продукти от този бранд, които може да са в интерес са DVDFab DVD Copy and DVD Ripper, DVDFab 2D to 3D Converter, DVDfab, DVDFab Blu-ray to DVD Converter и DVDFab Passkey for DVD.

DVDFab File Transfer

Промени спрямо миналата версия:
New: Added the support to remove the Cinavia watermark as found on the Blu-ray version of Acrimony.
Fix: A problem that the output result is oversized in the DVD Creator and Blu-ray to DVD Converter modules in certain cases.

Лиценз: Безплатен

Download: DVDFab File Transfer 10.2.0.6 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  ImgBurn 2.5.8.0 download