DVDfab 11.0.8.7 Final download – копиране и рипване на DVD, Blu-ray

0
1341
DVDFab Passkey for DVD 9.3.4.2 Final download - премахване на защита на DVD

DVDFab е удобна програма за копиране на DVD/Blu-ray дискове на хард диска на компютъра, като след това можете да ги запишете на друг диск, да ги конвертирате в друг формат, за да можете да ги пускате на други устройства, като телевизори, плейъри, мобилни устройства и пр.

DVDfab 11.0.8.7 Final download - копиране и рипване на DVD, Blu-ray 1

Основните функции на DVDfab са конвертиране на DVD и видео, рипване на дискове, Blu-Ray декриптиране, създаване на Blu-Ray дискове и възстановяване на DVD информация. Също така има възможност за компресиране на двуслойни DVD – та и намаляването им до размер, който позволява запис на еднослойни такива.

Инсталацията отнема около минута и иска рестарт, за да заработи както трябва. Интерфейсът е лесен за разбиране и потребителят бързо може да се ориентира. Вляво е отделено място за основните функции, а вдясно се намира информацията за файловете, които ще се обработват и допълнителни настройки по копирането и конвертирането.

DVDfab

Най-важната и ценена възможност на програмата е да рипнете, копирате или запишете диск, запазвайки оригиналното качество на източника. Опцията пък да рипвате видео в най-популярните формати, ви дава възможност да ги възпроизвеждате на iPhone, iPad, Xbox или PS3. Има модул за създаване на Blu-Ray и модул за конвертиране от Blu-Ray към DVD.

Важно е да се отбележи, че при копирането от Blu-Ray с DVDfab, всички защити биват премахнати. По този начин потребителят може свободно да запише съдържимото на друг диск и да го възпроизвежда на най-различни устройства. За потребителите, които са заинтересовани от другите продукти на компанията, могат да погледнат DVDFab DVD Copy and DVD Ripper, DVDFab File Transfer, DVDFab 2D to 3D Converter, DVDFab Blu-ray to DVD Converter, DVDFab Passkey.

Прочетете още:  Portable ImgBurn 2.5.8.0 download

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
[collapse]
  • New: Added the support for some new Java protections.
  • New: Improved the support for Enlarger AI upscaling conversion.
Spoiler
[collapse]

Лиценз: Trial

Download: DVDfab 11.0.8.7 Final

0/5 (0 Reviews)