IsoBuster 4.3 Final download

0
988
IsoBuster 4.3 Final download

IsoBuster е софтуер, който може да възстанови информация от повредени оптични дискове като CD, DVD, BlueRay, HD DVD и други. Известна програма от много отдавна, която се е доказала във времето.

IsoBuster 4.3 Final download 1

Инсталацията е безпроблемна и преминава много бързо. Няма странични програми, които се инсталират без знанието на потребителя и не се предлагат такива, които могат да се инсталират по невнимание.

Интерфейсът е крайно изчистен и много добре организиран. IsoBuster може да възстановява информация дори и от повредени хард дискове, флашки, карти памет, флопита и други, въпреки че първоначално програмата беше профилирана специално към оптични дискове.

След отварянето на конкретно устройство по избор, то се зарежда визуално в дясната част на основния прозорец в експлорър стил, като показва съдържимото на диска, хард диска, флашката и пр.

След като вече е заредено конкретното устройство, пред потребителя се отварят безброй възможности.

IsoBuster

Той може да види подробна информация за всеки един файл, който се намира вътре, да го екстрактне само него или всички файлове, като ги запази локално на хард диска си, да екстрактне определен файл, който след това да бъде стартиран, да се настрои начинът на възстановяване, директно да се стартира изпълним файл, да проучи информацията за секторите, опции по сканирането и още много.

Програмата предлага няколко начина за възстановяване, от които да се пробва.

Изключително полезна опция на IsoBuster е възможността да помогне при възстановяването на файлове, които са изчезнали при създаване на мултисесийни дискове. Това е често срещан проблем и почти всички потребители са изпадали в подобна ситуация. Работи безпроблемно с различни видове образи като ISO, NRG, BIN.

Прочетете още:  CloneCD 5.3.4.0 download

Допълнителни полезни функции са вградените HSF и UDF четци, поддръжка за команден ред, възможност за възстановяване на файлове, които са импортирани със софтуер, който поддържа drag & drop, например като Nero Burning Rom, възстановяване на изтрити с бързо форматиране файлове от презаписваеми дискове и DVD – та.

IsoBuster е много мощен софтуер, който може да бъде незаменим помощник при възстановяване на информация и файлове от повредени устройства. Приятният му и изчистен интерфейс предопределя лесната работа с него и го прави предпочитан продукт сред потребителите.

Лиценз: Demo

Download: IsoBuster 4.3 Final

0/5 (0 Reviews)