Ashampoo 3D CAD Professional 6.0.0 download

0
249
Ashampoo 3D CAD Professional 6.0.0 download

Ashampoo 3D CAD Professional е CAD програма, която е насочена към инженери, архитекти и професионалисти, за създаване на 2D и 3D обекти.

Ashampoo 3D CAD Professional 6.0.0 download 1

Посредством Ashampoo 3D CAD Professional професионалните инженери, архитекти, дизайнери и лендскейп дизайнери, могат да пресъздават своите идеи в запленяващи проекти, благодарение на множеството мощни инструменти предлагани в програмата, която е създадена специално за сложни архитектурни проекти, както и за тяхното обзавеждане, чрез създаване на 2D и 3D проекти.

Ashampoo 3D CAD Professional може да бъде използвана за създаване на интериор и екстериор, което го прави много подходящ за дизайнерите.

Инсталацията е лесна, но отнема повече време, предвид множеството опции, които се предлагат в софтуерния продукт. Стъпките са същите и са познати от другите софтуерни продукти, които се предлагат от Ashampoo. И тук, както в Ashampoo 3D CAD Architectire се предлага избор на модерен или класически изглед.

Поради множеството опции, които се предлагат в продукта, в началото интерфейсът може да изглежда на някои потребители прекалено претрупан или много сложен и определено се изисква време, за да се свикне с него.

Веднага след като програмата се инсталира и бъде стартирана, се появява вграден съветник, чиято цел е да запознае потребителя с основните функции, които предлага програмата. Той може да е от много голяма полза начинаещите потребители.

Ashampoo 3D CAD Professional

 

С Ashampoo 3D CAD Professional могат да бъдат създавани стаи, цели къщи с градини, както и цели сгради, в реалистични 3D проекти. Благодарение на вградените в библиотеката на програмата обекти, могат да бъдат създавани различни гаражи, улици, декоративни стени, оборудване за градини, отводнителни тръби, подпорни колони, стълбища, покриви, комини, електрически елементи, улици и още.

Прочетете още:  VariCAD 2019-3.05 Final download - 2D и 3D чертежи

Могат да бъдат измервани и изчислявани различни разстояния. Към комплекта с възможности се добавя и работата със сенки и светлини, които, използвайки вградена симулация, придават живот на проектите.

Може дори да се променя топографията на терена, което спомага допълнително за голямата доза реализъм в създаваните проекти. Проектите могат да бъдат разглеждани в 3D или 2D режим, да бъдат увеличавани, намалявани, завъртани, флипвани, преглеждани в режим пълен екран или в изометричен режим.

Проектите могат да бъдат експортирани като изображение или принтирани директно от програмата. Може да се импортира информация от други CAD приложения, да се импортират 2D DXF и DWG файлове директно в програмата. Има възможност за експорт към Maxon Cinema 4D, за по-нататъшна обработка на проектите, за още по-завършен вид.

Ashampoo 3D CAD Professional е мощен и полезен инструмент за планиране, визуализиране и осъществяване на вашите смели идеи в дизайна, строителството и архитектурата, по е един професионален начин.

Промени спрямо миналата версия:
New 3D objects.
More than 350 new 2D symbols covering electrical, gas, water and security installations.
Create assembly blueprints with front views.
Extended object catalog with new 3D objects and 2D symbols.
SketchUp and Collada import.
Mirror objects and 3D symbols effortlessly.
Output building facades to PDF, RTF or Excel files.
Faster and future-proof with native 64-bit support.
More beautiful and expressive with custom fill patterns and 3D texture displays in 2.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo 3D CAD Professional 6.0.0

0/5 (0 Reviews)