Acronis Disk Director 12 Build 12.0.3297 download

0
230
Acronis Disk Director 12 Build 12.0.3297 download

Acronis Disk Director е известен софтуер, с помощта на който лесното можете да извършвате различни операции по дяловете на вашия хард диск, както и няколко допълнителни неща.

Acronis Disk Director 12 Build 12.0.3297 download 1

Програмата разполага с много възможности, като в същото време е много лесна за използване. Насочена е предимно към домашните потребители, но също така бива използвана и от експерти в корпоративна среда.

Ако все пак някой потребител срещне затруднение, той може да се обърне към пълната и детайлна документация към програмата, където да намери отговор на всеки един свой въпрос.

Първата и основна функция на Acronis Disk Director е манипулирането на хард дискове. С него лесно може да се изтрие дял и да се създаде нов, да се раздели или оразмери, да се обедини и конвертира от logical в primary и обратното. Също така дялът може лесно да бъде копиран, форматиран или преместен или конвертиран от MBR в GPT и обратното.

Всички тези функции са леснодостъпни и могат да бъдат намерени в страничен панел, намиращ се вляво или, още по-удобно, с десен бутон върху дяла или хард диска, който искате да редактирате.

Acronis Disk Director

 

Интересна възможност на програмата е функцията Recovery Expert, която може да ви помогне във възстановяването на загубени или изтрити дялове, както и при решаването на различни проблеми с хард диска.

Acronis Disk Director може да се използва и без операционна система, благодарение на инструмента за създаване на буутъбъл медия. Чрез него можете да си направите буутващо CD или флашка, от която може да се зареди програмата. Това е особено полезно в случаи, когато операционната система е развалена до степен, че не може да стартира или пък компютърът е заразен с вирус, както и в много други ситуации.

Прочетете още:  MiniTool Partition Wizard Free 11.0.1 Final download

Acronis Disk Director е доказал се във времето си софтуер, който е особено полезен за всеки един потребител. Работата с него е абсолютно безпроблемна, а лесният му и разбираем интерфейс го правят предпочитан инструмент за много потребители.

Заинтересованите потребители могат да погледнат и други продукти на компанията Acronis.

Промени спрямо миналата версия:
EFI Secure Boot support in bootable media environment
Updated Linux kernel in bootable media to support modern hardware, including eMMC devices and tablets
Improved support for 2-4TB disks

Лиценз: Trial

Download: Acronis Disk Director 12 Build 12.0.3297

0/5 (0 Reviews)