EASEUS Data Recovery Wizard 11.8.0 download

0
79
EASEUS Data Recovery Wizard 11.8.0 download

EASEUS Data Recovery Wizard е малка, но мощна програма, с чиято помощ могат да се възстановяват изтрити файлове от хард диска, било по невнимание или поради друга причина.

EASEUS Data Recovery Wizard 11.8.0 download 1

Важно е да се отбележи, че трябва да инсталирате програмата на друго място, различно от това, от което искате да възстановявате файловете. В инсталатора се дава такава възможност и потребителят трябва да избере друг дял или хард диск.

След като инсталирате и стартирате програмата, ще ви посрещне интитивен интерфейс, който е много лесен за работа. Предлагат ви се различни типове файлове като изображения, текстови документи, аудио, видео, имейл, а ако файловете, които искате възстановите не са в този списък, има и графа „Други“. Избирайки типа файл, който да бъде възстановен, смалява драстично времето за търсене, като сканирането отнема много по-малко време.

След като сканирането приключи, ще ви бъдат показани файловете, които са намерени, подредени в папки, в дървовиден вид, като се дава информация за тях като име, дата, файлов тип, могат да бъдат преглеждани, както и да се зададе филтриране за по-бързо и лесно намиране на това, което търсите.

EASEUS Data Recovery Wizard

 

Ако файлът, който търсите е сред тях, просто го възстановявате с десен клик, като програмата ще ви пита къде искате да бъде свършено това. Може да се възстанови цяла папка или директория. Препоръчително е да го възстановите на различен дял или хард диск от сегашното му местоположение.

Ако при нормалното сканиране не бъде намерено това, което търсите, можете да използвате по-мощния режим на дълбоко сканиране Deep Scan, който ще провери много внимателно хард диска и ще намери много повече файлове. Трябва да имате предвид, че този тип сканиране отнема много повече време и компютърен ресурс, но спрямо резултатите си заслужава чакането.

Прочетете още:  Ashampoo Undeleter 1.11 download

Във версията EASEUS Data Recovery Wizard Free на потребителя се дава възможност да възстанови файлове до 1024 мегабайта абсолютно безплатно. За дори още повече възможности потребителите могат да се обърнат към EASEUS Data Recovery Wizard Technician.

Промени спрямо миналата версия:
Add Image Recognizer to filter the found pictures by content.
Recover Canon camera video files(.mov) more efficiently.
Improved the recovery quality of deleted files on NTFS partition.

Лиценз: Demo

Download: EASEUS Data Recovery Wizard 11.8.0

0/5 (0 Reviews)