EASEUS Data Recovery Wizard Technician 11.6.0 download

0
83
EASEUS Data Recovery Wizard 11.8.0 download

EASEUS Data Recovery Wizard Technician е изключително мощен инструмент за възстановяване на изтрити по невнимание файлове или от форматирани дискове.

EASEUS Data Recovery Wizard Technician 11.6.0 download 1

Също така е възможно и възстановяването и от дискове с повредена файлова система, които се инициализират като RAW, като има възможност да възстанови подобни файлове на всеки един компютър, свързан към частна мрежа.

Data Recovery Wizard Technician е много полезен инструмент за професионалисти, системни администратори, технически насочени личности, като с него могат да възстановяват данни бързо и сигурно. Възстановяването на файлове може да бъде осъществено на компютри, лаптопи, както и на други видове носители като USB, външни хард дискове и дори RAID.

Могат да се възстановява всякаква информация и различни типове файлове като аудио, видео, документи, имейли, като дори възстановяването може да бъде филтрирано по тези критерии, а също така и задаване на име, за по-сигурно намиране на файловете и намаляване на времето за търсене.

EASEUS Data Recovery Wizard Technician

 

След като сканирането приключи, намерените файлове и директории ще бъдат предоставени в дървовиден вид, за по-лесно преглеждане, като се дава информация за файла като това от какъв тип е, дата, име и пр., а също така намерените файлове могат да бъдат преглеждани. Когато се възстановяват файлове е препоръчително да се сложат на друг хард диск или дял, а не там, където са били.

Ако нормалното сканиране не даде резултати, потребителят винаги може да се обърне към режима за дълбоко сканиране, който отнема повече време и компютърен ресурс, но дава много по-добри резултати.

Data Recovery Wizard Technician може да възстанови инцидентно изтрити файлове или пък файлове, които са се намирали на форматиран дял или хард диск, както и изтрити файлове при вирусни атаки. Изключително добрите резултати, които дава приложението, го правят особено предпочитано сред потребителите и професионалистите.

Прочетете още:  SSD Fresh 2019.8.1 Final download - SSD диск оптимизиране

За потребителите, които първо искат да видят как работи програмата, могат да пробват свободната версия на програмата, която дава възможност за въстановяване на файлове в размер на 1024MB, напълно безплатно – EASEUS Data Recovery Wizard Free.

Промени спрямо миналата версия:
Recover data from specified folder.
Support to preview PPT/PPTX and PDF files before recovering.
Improved the quality of export/import scan status.

Лиценз: Demo

Download: EASEUS Data Recovery Wizard Technician 11.6.0

0/5 (0 Reviews)