Magic Uneraser 4.0 download – възстановяване на изтрити файлове от хард диск, флашка

0
595
Magic Uneraser 4.0 download - възстановяване на изтрити файлове от хард диск

Magic Uneraser е софтуер, с който по много лесен начин можете да възстановите изтритите поради някаква причина файлове от вашия хард диск, флашка или друго USB устройство.

Magic Uneraser 4.0 download - възстановяване на изтрити файлове от хард диск, флашка 1

Magic Uneraser е леко и малко приложение, което ще ви помогне да възстановите изтрити по погрешка или поради друга причина файлове, като документи, музика, снимки, филми и пр.

Голям плюс на програмата е, че може да възстановява файлове от хард диск, флашка или друго USB устройство. Също така работи с изтрити или форматирани дялове, повредена файлова система и дори дискове, които са недостъпни. Файловите системи, които поддържа са FAT, NTFS и NTFS 5, като дава възможност за възстановяване и на компресирани NTFS файлове.

Инсталацията е много бърза и безпроблемна, като не изисква почти никаква интеракция от страна на потребителя. Интерфейсът е модерен и приятен и много добре организиран. В дървовиден вид в страни са поместени наличните устройства и хард дискове, като потребителят само трябва да избере желана директория или цял диск за възстановяване.

Magic Uneraser

 

Magic Uneraser предлага възстановяване в режим съветник (wizard), който да води потребителя стъпка по стъпка, ако не знае как да процедира, което е много полезно за начинаещи потребители. По този начин всеки един потребител би могъл да се справи със задачата по възстановяването на файловете.

При възстановяване на файлове и папки опциите са да се запази структурата на папките и да се избере къде ще бъдат запазени възстановените файлове, като това е възможно да бъде на друг дял от хард диска, на външен носител като външен хард диск, USB флашка и пр., да бъдат качени на FTP сървър, както и да бъдат записани на CD или DVD, с възможност за създаване и на ISO файл.

Прочетете още:  EASEUS Partition Master Free Edition 13.5 Final download - оразмеряване и управление на дялове

Много е полезна функцията за възстановяване на файлове от кошчето (Recycle Bin), от форматирани или изтрити дялове, както и да се преглеждат файловете все едно използвате Windows Explorer. Файловете, които ще бъдат възстановявани могат предварително да бъдат прегледани и потребителят да прецени кои от тях ще възстанови и кои не.

Допълнително от настройките на този софтуер могат да се достъпят полезни опции като винаги да се стартира съветникът, да се оцветяват или не NTFS компресираните файлове, да се запомня методът на възстановяване, програмата да се затваря автоматично след приключване на поставените задачи и още.

Magic Uneraser е наистина много лесен и надежден софтуер за възстановяване на файлове от хард диск, USB флашки и други носители. Приятният интерфейс и операциите стъпка по стъпка го правят подходящ за всякакви потребители.

Промени спрямо миналата версия:
Supports Windows 10
Save/Load Disk Analysis Process
Instant analysis: disk analysis now only takes several seconds
Convenient step-by-step file recovery wizard; Recovered files can now be saved not only to hard and removable disks, but burned to CDs and DVDs, and uploaded to an FTP server.

Лиценз: Безплатен

Download: Magic Uneraser 4.0

Download: Magic Uneraser 4.0 portable

0/5 (0 Reviews)