Virtual CD 10.7.0.0 download

0
1043
Virtual CD 10.7.0.0 download

Virtual CD е всичко, което ви трябва, за да копирате различни оптични носители и по този начин да запазите вашите дискове.

Virtual CD 10.7.0.0 download 1

Поддържат се различни видове оптична медия – CD, DVD, Blu-Ray и HD DVD. Програмата ще копира файловете от тях и ще ги сложи на хард диска ви или на външен носител по ваш избор.

Веднъж инсталирали програмата, се стартира Virtual CD Starter, който показва възможните операции, които да извършите с Virtual CD – да управлявате вече създадените си имиджи, да създавате нови и дори създаването на virtual blanks и data safes.

Virtual CD

Допълнително софтуерът предлага запис на дискове, запис на имиджи на дискове, като по този начин могат да се направят копия 1:1 с оригинала и по този начин да си подсигурите най-важните дискове. Когато пък трябва да се създават имиджи от дискове, програмата предлага множество режими като Autonatic, CD Geometry, Full, ISO, Exact, Normal и дори четене от повредени дискове Unreadable block.

Като интересна функция може да се добави възможността да се споделят дискови имиджи по мрежата, криптиране на имиджите с цел по-висока сигурност, конвертиране и още.

Промени спрямо миналата версия:

New: – version 10 compatibility for Windows 10 Fixed: – Incorrect calls of different URLs from the programs – Minor display problems – Various texts have been modified

Лиценз: Trial

Download: Virtual CD 10.7.0.0

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Blindwrite 7.0.0.0 download