Nero Burning ROM 2018 19.0.00400 download – запис на CD/DVD/Blu-Ray

0
1799
Nero Burning ROM 2018 19.0.00400 download - запис на CD/DVD/Blu-Ray

Nero Burning ROM e може би най-известният софтуер, който позволява запис на оптични дискове, създаване на образи от дискове, като поддържа различни формáти като CD, DVD, BlueRay.

Nero Burning ROM 2018 19.0.00400 download - запис на CD/DVD/Blu-Ray 1

Инсталацията преминава безпроблемно, а ако нямате Microsoft VC Redist 2012, Direct3D Extensions и Reboot Validator, инсталаторът ще ви предложи да ги изтегли и инсталира вместо вас, защото са необходими за коректната работа на програмата. Ще ви бъдат предложени и опции като интегриране с познатите формати и папка за инсталация, запис на буутваща медия, например за Windows или Linux.

Интерфейсът остава почти непроменен през годините и е все така стегнат и интуитивен. Предлага се интеграция с контекстно меню, за още по-голямо удобство. Програмата позволява лесен запис на дискове, като се укажат точно кои файлове искате да бъдат записани, както и типът медия, която искате да създадете.

Лесно можете да направите AudioCD от MP3 файлове например, като програмата автоматично ще конвертира медията в нужния формат. Същото важѝ и за AVI файлове, които лесно могат да бъдат записани като VCD или SVCD. Може да се укаже желаната скорост на запис, да се избере записвачка, ако имате повече от една, да наблюдавате дали прехвърляте капацитета на диска, чрез удобен прогрес бар, който е разположен в дъното.

Nero Burning ROM

Интересна опция, която предлага Nero Burning ROM 2016 е разделянето на един запис на много дискове. В момент, в който капацитетът на диска, който записвате в момента се изчерпи, програмата дава възможност записът да продължи на следващ диск и така, докато не бъде записан целият файл или файлове, независимо от броя на дисковете, които ще са нужни.

Прочетете още:  DVDFab Passkey for DVD 9.3.8.4 Final download - премахване на защита на DVD

Допълнително могат да бъдат записвани дискове, чрез Image Recorder, което ще направи имидж на диска като огледален образ на файл и може да се съхранява на хард диск или друг носител. Сигурността на файловете се подсигурява от SecurDisc технологията, която идва вградена в Nero Burning ROM.

Nero Burning Romeсе предлага и като част от продуктите Nero Classic и Nero Platinum.

Промени спрямо миналата версия:

Burn with your smartphone or tablet!
Select precious photos, videos and even documents on your phone or tablet
Send these files directly to your PC for instant burning

Лиценз: Trial

Download: Nero Burning ROM 2018 19.0.00400

0/5 (0 Reviews)