Nero Platinum 2020 21.0.02400 Final download

0
1137
Nero Platinum 2019 1.12.0.1 Final download

Nero Platinum представлява богат комплект от инструменти, с които може да се конвертира аудио и видео, да се записват дискове, да се стриймва, да се бекъпват важни файлове и още.

Nero Platinum 2020 21.0.02400 Final download 1

Nero Platinum представлява решение от типа всичко в едно, предоставяйки инструменти, които в по-голямата си част са с мултимедийна насоченост, но има и други полезни функции.

Инсталацията не е никак трудна, но отнема повече време от очакваното. Не се предоставят никакви програми от трети страни, нито туулбарове.

При стартиране на Nero Platinum се показва home екран, откъдето потребителят може да избере продукта, който желае, като разработчиците са се постарали всички модули да имат сходен външен вид за по-добра консистентност и по-лесна работа с продукта.

С Nero Platinum лесно могат да се управляват мултимедийните файлове благодарение на модула Nero MediaHome, който има и стрийминг възможности. Могат да се търсят изображения и мултимедийни файлове директно през него, както и да бъдат организирани по удобен начин.

Когато нещата опрат до записване на дискове, потребителите могат да използват Nero Burning Rome и Nero Express които предлагат множество възможности за записване на дискове, настройка на скоростта, да се записват аудио и видео дискове, да се записват документи и пр.

Nero Platinum

Ако потребителят иска да създава и редактира видео, той може винаги да се обърне към модула Nero Video, който предоставя голямо количество инструменти за видео редакция като осигурява професионални резултати.

Модулът Nero Recode може да бъде използван за рипване на Blu-Ray и DVD дискове, с цел бекъп на съдържанието, но трябва да се има предвид, че ако дисковете са защитени ще трябва да се използва специализиран софтуер за целта, защото Nero Recode не може да рипва защитени дискове.

Прочетете още:  WinISO 6.4.1.6137 download

Ако потребителите търсят бърз и сигурен начин да застраховат важната си информация, то на разположение е инструментът Nero BackitUp, който предоставя един наистина много лесен начин за бекъп на важни файлове и документи, като предлага различен избор къде да бъдат съхранени те – на локалния хард диск, на външен носител, на диск, на устройство по мрежата или в облака, като от Nero дават 5GB свободно пространство безплатно.

Предлагат се още много модули като Nero Content, с който могат да се добавят видео ефекти, теми и менюта, Nero Disc to Device, с който само с няколко клика могат да се копират дискове; Nero Cover Designer, с помоща на който могат да се създават обложки за дискове по професионален начин, Nero RescueAgent, който е специално разработен за възстановяване на файлове от повредени устройства като флашки и дискове, повредени и изтрити файлове.

Допълнително има модул за запис на музика Stashimi, различни мобилни приложения, както и няколко безплатни инструмента.

Nero Platinum е един изключително мощен комплект от програми, които са се доказали във времето и биха били полезни за всеки един потребител, поради факта, че разнообразието от инструменти покрива всякакви нужди.

Промени спрямо миналата версия:
https://nerosupport.freshdesk.com/en/support/solutions/articles/44001799497

Лиценз: Trial

Download: Nero Platinum 2020 21.0.02400 Final

0/5 (0 Reviews)