Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final download – създаване, изтриване и оразмеряване на дялове

0
977
Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final download - създаване

Aomei Partition Assistant Lite е софтуерен инструмент, с чиято помощ лесно могат да се управляват хард дискове, като се изпълняват операции като например оразмеряване или създаване на дялове.

Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final download - създаване, изтриване и оразмеряване на дялове 1

Програмата е сървърната гама на компанията и вежливо ще ви посъветва да изберете друга версия, ако я стартирате от среда, която не е сървърна.

Инсталацията се осъществява изключително лесно и не се предлагат никакви странични програми и спауйери, което е гарантирано от производителя. Интерфейсът е приятен и интуитивен, като предлага лесно конфигриране и изпълнение на задачите.

Лесно можете да създадете нов дял, да оразмерите, разделите, изтриете, преименувате, слеете или форматирате в различни формати като NTFS, FAT32, FAT, ext2, ext3 съществуващи или новосъздадени дялове. Предлага се възможност за копиране на цял дял, като има два режима на копиране – бърз и сектор по сектор. Също така може да се изтрие по сигурен начин хард диск, като информацията на него не може да бъде повече възстановена.

Aomei Partition Assistant Lite

 

Това се постига посредством определен брой презаписи, чиито брой се указва от потребителя. Всяка една операция се поставя в режим на изчакване, като може да бъде отказана или коригирана по всяко едно време, като по този начин се намалява възможността от грешки. След това всички чакащи операции се стартират само с натискането на един бутон.

Тъй като Aomei Partition Assistant Lite е сървърно ориентиран, където съхранението на данните е много важно, производителят гарантира, че при извършване на операциите няма да има никаква загуба на данни и всичко ще протече безпроблемно.

Като минус може да се посочи липсата на поддръжка на съвременни файлови системи като ext4, ReiserFS, btrfs, които са често използвани при сървърните конфигурации, където се използва предимно Linux.

Прочетете още:  AOMEI Backupper Standard 4.6.0 Final download - бекъп и възстановяване на Windows

Потребителите, които желаят повече функции, могат да се обърнат към Aomei Partition Assistant Server Edition.

Промени спрямо миналата версия:
Enhanced „Wipe Hard Drive“: added Fill sectors with random data, DoD 5220.22-M, and Gutmann wiping methods.
Enhanced „Delete Partition“: added Fill sectors with random data, DoD 5220.22-M, and Gutmann wiping methods when deleting partition.

Лиценз: Безплатен

Download: Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final

0/5 (0 Reviews)