AOMEI Partition Assistant Professional Edition 8.0 Final download – създаване, изтриване и оразмеряване на дялове

0
1105
Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final download - създаване

AOMEI Partition Assistant Professional е софтуер, чрез който лесно можете да управлявате вашите хард дискове, да създавате и триете дялове, да оразмерявате, да преименувате и още.

AOMEI Partition Assistant Professional Edition 8.0 Final download - създаване, изтриване и оразмеряване на дялове 1

Инсталацията е изключително лесна, като не се предлагат никакви програми от трети страни. Интерфейсът е приятен и добре подреден, като няма да представлява никаква трудност дори и за начинаещи потребители. Има панел с инструменти, който е разположен в горната част на основния прозорец, както и страничен панел, който предлага компоненти според това какво е селектирано в момента.

Благодарение на AOMEI Partition Assistant Professional потребителят може да създава дялове, да ги трие, да ги оразмерява, да ги разделя и слива, форматира, да променя free space allocation. Всички операции се извършват много лесно, като винаги може да се използва и някой от вградените wizard за различни операции.

Всяко едно действие може да бъде върнато обратно, което помага при допускане на грешки. Има възможност да се стартират множество операции, вместо да се изпълняват една по една. Всички промени, които се правят по хард диска, няма да влязат в сила, докато не решите, че наистина всичко е направено коректно и няма грешки. След това прилагането на промените става само с натискането на един бутон. Има възможност за създаване на дискове, които могат да се форматират в различни файлови системи. Предлага се и копиране на цял дял, като има два режима на копиране – бърз и сектор по сектор.

AOMEI Partition Assistant Professional

 

Това, което AOMEI Partition Assistant Professional предлага в повече, спрямо AOMEI Partition Assistant Standard е например конвертирането на файловата таблица на хард диска от MBR в GPT, както и обратно, от GPT в MBR.

Прочетете още:  Ashampoo Backup 12.5.0.0 Final download - бекъп на файлове, копие

В допълнение AOMEI Partition Assistant Professiona Edition съдържа някои функции, които не са привични за програми от подобен тип, но са много полезни и са в плюс. Става въпрос за създаване на Windows To Go, проверка за лоши сектори на хард диска, инсталация на Windows 8 на флашка, създаване на буутващ Windows PE диск, с който ще можете да управлявате вашите хард дискове без да имате опепрационна система, миграция на операционната ви система на SSD.

AOMEI Partition Assistant Professional Edition предлага всичко необходимо за манипулиране на хард дискове, което е лесно постижимо, благодарение на интуитивния интерфейс и вградения wizard. Допълнителните опции, които предлага са в допълнителен плюс и правят продукта особено предпочитан сред потребителите.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Brand-new user interface: more modernized look and feel.
Fixed issue: the program crashes and hangs, and the Desktop shortcut icon lost when performing operations under PreOS mode.

Лиценз: Demo

Download: AOMEI Partition Assistant Professional Edition 8.0 Final

0/5 (0 Reviews)