Ashampoo Backup 12.5.0.0 Final download – бекъп на файлове, копие

0
935
Ashampoo Backup 12.5.0.0 Final download - бекъп на файлове

Ashampoo Backup е приложение, с което можете да запазите всичките си по-важни файлове, като им направите копие и ги сложите на сигурно място, за да са подръка при нужда.

Ashampoo Backup 12.5.0.0 Final download - бекъп на файлове, копие 1

Всеки потребител разполага с файлове, които са особено ценни за него, било със сантиментална или документална стойност, а също и файлове, които са свързани пряко с работа, хоби или някой важен проект.

За щастие в днешно време има множество програми, които могат да помогнат на потребителите да бъдат подсигурени по всяко едно време като съхранят файловете в бекъпи, които могат да се съхраняват на сигурно място и при загуба на важен файл да бъдат използвани. Една от тези програми е именно Ashampoo Backup Pro.

Инсталацията на програмата е изключително лесна, като се дават възможности да се промени директорията, в която да бъде инсталирана и да се избере дали инсталаторът да създаде шорткъти. Има възможност да се прегледат и системните изисквания.

Интерфейсът е минималистичен и се свежда само до основните функции за работа, което е много удобно, защото няма излишно претрупване и потребителят може веднага да започне да използва продукта без да се рови в хиляди настройки. Подобен интерфейс е особено подходящ и за начинаещи потребители.

Ashampoo Backup

 

В основния прозорец на програмата са разположени четири основни функции, откъдето потребителят може да създава бекъпи, да управлява вече съществуващи бекъпи, да възстановява от бекъп, както и да преглежда репортите по бекъпването. Всяка една от операциите е във вид на съветник (wizard), който води потребителя стъпка по стъпка, по възможно най-разбираем начин.

При създаването на бекъп на потребителя се дава възможност да избира къде ще запази бекъпа като се дава възможност той да бъде разположен локално на компютъра или на външен носител, а също така и в редица облачни услуги като Dropbox, Google Drive, OneDrive, Strato HiDrive, Magenta Cloud и др, като по този начин могат да бъдат създадени различни планове, които да изпращат файлове на различни места.

Прочетете още:  Hard Disk Sentinel 5.50 Final download - хард диск, показатели, температури

На потребителя се дава избор да избере дял, цял хард диск или само конкретни файлове и папки. Може да се импортира вече съществуващ план, а също така и да се задават различни имена на различните планове. Може да се избира между два различни типа бекъп. При единия вариант файловете, които ще се бекъпват просто ще се копират в указана папка и след това ще могат да бъдат преглеждани с Windows Explorer и Ashampoo Backup Pro, а в другия вариант файловете ще бъдат поставени в специални архиви и ще могат да бъдат разглеждани и възстановявани чрез Ashampoo Backup Pro. Във втория вариант освен компресиране, което ще спести дисково пространство, ще бъде възможно и криптиране на файловете, за да бъдат защитени от чуждо посегателство.

Ashampoo Backup

 

Потребителят може да избира какви файлове ще бъдат бекъпвани, както и да създаде филтри, чрез които конкретни файлове или папки да бъдат изключени от общия процес на бекъп.

Много полезна е функцията за създаване на насрочени бекъпи в определена дата и час, като по този начин файловете могат да бъдат бекъпвани регулярно, което да гарантира добра синхронизация при промените между оригиналните и съхранените файлове и папки. Насрочените бекъпи могат да бъдат седмични или ежедневни.

При нужда вече създадените бекъпи могат да бъдат преглеждани в детайли, да бъдат променяни или изтривани. На разположението на потребителите е и детайлен репорт за всеки един направен бекъп, където могат да се видят полезни статистики и детайли по създадените бекъпи.

Ashampoo Backup Pro е един наистина много полезен инструмент, с който всеки един потребител може да запази своята ценна информация по един наистина лесен начин. Добре организираният интерфейс, множеството полезни функции и лесната работа с продукта го правят подходящ за всякакви типове потребители.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Backup Pro 12.5.0.0 Final

Download: Ashampoo Backup Business Server 11.10 Final

Download: Ashampoo Backup Business 11.10 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments