iDeer Blu-ray Player 1.11.7.2128 download

0
239
iDeer Blu-ray Player 1.11.7.2128 download

iDeer Blu-ray Player е медия плейър за Windows, който идва с вградена поддръжка за Blu-Ray файлове. Докато Blu-ray дисковете стават все по-популярни и навлизат в живота ни, нуждата от добри плейъри, които да ги подкарват безпроблемно нараства неимоверно.

iDeer Blu-ray Player 1.11.7.2128 download 1

Все повече разработчици обръщат внимание на такъв вид плейъри, такива са и разработчиците на iDeer Blu-ray Player.

За разлика от другите продукти, които поддържат само Blu-ray дискове, Deer Blu-ray Player поддържа и повечето популярни аудио и видео формати. Програмата премахва различни видео защити, така че потребителят да може да се наслаждава на своята мултимедия, независимо от региона, където се намира, което се постига с различни кодеци, които са вградени в нея.

iDeer Blu-ray Player

 

Гледането на видео и слушането на музика могат да се контролират много прецизно, с опции за синхронизиране на аудио пистите и видеото, а също така и премахване на определена аудио или видео писта. Програмата също така предлага различни аспекти на картинатаи варианти за деинтерлейсинг като Yadif, Blend, Phosphor, Linear и Mean.

Много полезна е функцията AirX, чрез която можете да достъпите вашето видео от различни портативни устройства като iPhone и iPad, чрез Wi-Fi връзка.

iDeer Blu-ray Player е в състояние да задоволи всички капризи дори и на най-претенциозния потребител със своята леснота на използване, богат брой поддържани формати, придружени с гладко видео и аудио предаване, което може да се контролира прецизно. Наличен е за Windows и Mac OS X.

Промени спрямо миналата версия:

– Fixed playback crash problem caused by enabling Hardware Acceleration. – Fixed space key-control problem under full screen. – Fixed the bug of failing to display the built-in subtitles of BD. – Optimized the performance and upgraded disc loading speed.

Прочетете още:  Portable VLC media player 3.0.6 Final download - видео-аудио плейър

Лиценз: Demo

Download: iDeer Blu-ray Player 1.11.7.2128 Windows

Download: iDeer Blu-ray Player 1.11.7.2128 Mac OS X

0/5 (0 Reviews)