Ultimate Windows Tweaker 4.4.0.0 Final Windows Vista/7, 8 & Windows 10 download

0
936
Ultimate Windows Tweaker 4.4.0.0 Final Windows Vista/7

Ultimate Windows Tweaker е малка програма, която ви дава възможност да персонализирате Windows Vista/7, 8 и Windows 10 x86 и x64 в много аспекти.

Ultimate Windows Tweaker 4.4.0.0 Final Windows Vista/7, 8 & Windows 10 download 1

Програмата е в портъбъл вариант, което означава, че не се нуждае от инсталация. Така тя не оставя следи при стартиране, не променя регистрите на операционната система и можете да я стартирате от външен носител като флашка, SC карта или външен хард диск. Ultimate Windows Tweaker позволява промени по контекстното меню, по Internet Explorer, акаунти, бързодействие, промени по мрежата, допълнителни настройки на акаунтите, времето за изчакване на процесите, преди да бъдат спрени, оптимизиране на сервизите, изключване на телеметрията и биометрията, показване на най-различни опции, които са скрити, премахване на стрелките от шорткътите и още много други.

Като допълнение могат да се спират много компоненти, които не са позволени за спиране, като например може да се спре показването на опциите за папка, да се спре regedit (редактора за регистри), скриване на Windows Media Center, спиране на уиндоус ъпдейтите дори и да не сте с ентърпрайз версията.

 

Ultimate Windows Tweaker

 

Също така могат да бъдат правени различни настройки за подобряване на представянето на операционната система, да се оптимизира връзката с интернет, различни настройки на Internet Explorer и табовете му, да спрете хибернацията, да редактирате стартовия екран и да променяте настройки в UAC (User Account Control).

Специално място е отделено и на информативна секция, която дава информация за версията на операционната система, информация за потребителите, името на машината и настройки на домейна.

Ultimate Windows Tweaker би бил много полезен на потребители, които искат допълнително да настроят своята операционна система по изключително лесен начин, или да спрат опции и функции, които са забранени от производителя Microsoft.

Прочетете още:  Microsoft SharePoint Server 2016 Preview download

Промени спрямо миналата версия:
New favorites feature lets you access many sections easily
This PC -> Remove 3D Objects
Include In Library, Restore Previous Versions
Give Access To, Share

Лиценз: Безплатна

Download: Ultimate Windows Tweaker 4.4.0.0 Windows 10 Final

Download: Ultimate Windows Tweaker 3.1 Windows 8/8.1 Final

Download: Ultimate Windows Tweaker 2.2 Windows Vista/7 Final

0/5 (0 Reviews)