Wise System Monitor 1.45.40 download

0
895
Wise System Monitor 1.45.40 download

Wise System Monitor представлява мощен инструмент за наблюдение на процесите, което са стартирани, а също така и наблюдение на хардуера.

Wise System Monitor 1.45.40 download 1

Подобен тип програми са много полезни, за да може потребителят да е постоянно в течение какви процеси са стартирани в момента в операционната система, като винаги може да се спре забило приложение или пък да се подсигури, че не са стартирани процеси от различни вредни програми като вируси, малуер, едуер и пр.

Инсталацията е много лесна и не се предлагат програми от трети страни. Интерфейсът е приятен, модерен и добре организиран. Всеки един потребител би се ориентирал много лесно при работата си с програмата. Категориите са отделени концептуално на табове, което е удобно за работа и придава по-голяма прегледност

В основния прозорец, в зависимост от избраната категория, се появява информация относно нея. Например при избиране на Process Monitor могат да се видят всички действащи към момента процеси, като могат да бъдат подредени във възходящ и низходящ ред по заета памет, по използване на процесора, по име, по потребител и пр.

 

Wise System Monitor

 

Всеки един процес може да бъде спрян моментално, да му бъде спрян достъпът до интернет, както и да бъде разгледан детайлно. При детайлния преглед потребителят може да получи много полезна информация за конкретния процес като големина на изпълнимия файл, кога е създаден, модифициран и достъпен, къде се намира, тип, права и други.

Когато програмата е стартирана се появява и независим от основния интерфейс панел, където потребителят може да вземе информация относно използването на процесора, и използвано количество RAM памет и мрежовата активност.

Прочетете още:  Futuremark PCMark 10 10 v.1.1.1739 Final download

Когато потребителят иска да научи детайли за своя хардуер, той трябва да се обърне към категорията Hardware Monitor. Там той ще получи полезна информация относно процесора, хард диска, дънната платка, RAM паметта, видео картата, мрежовата карта, звуковата карта. За всеки един хардуерен компонент се дават детайли за неговото име, характеристики и модел и където е възможно температура.

Wise System Monitor също така дава и информация за операционната система, която е инсталирана на компютъра. Там може да се види версия, продуктов ключ, регистриран потребител, издание, CSD, времева зона и др.

Програмата може дабъде настроена да се стартира автоматично с Windows, да проверява за ъпдейти и новини, както и да бъде сменен езикът. Сред предлаганите езици има и български.

Промени спрямо миналата версия:
Improved the compatibility with some of the hardware.
Updated various translations.
Minor GUI improvements and bug fixes.

Лиценз: Безплатен

Download: Wise System Monitor 1.45.40

0/5 (0 Reviews)