Microsoft пусна нов кумулативен ъпдейт

0
54


Малко преди да излезе Anniversary Update от Microsoft пуснаха нов билд за Insider програмата Windows 10 Build 14393.10 (Cumulative Update KB3176929).

Само няколко часа преди очакваното пускане на Anniversary Update от Microsoft пуснаха ном кумулативен ъпдейт. С новия ъпдейт KB3176929 Windows 10 вече става версия 14393.10. С него идват само поправки на проблеми и подобряване на бързодействието, като се опитва да донесе всички последни кръпки преди излизането на Anniversary Update днес.

Разбира се, отново няма никакви детайли относно ъпдейта, като от Microsoft просто анонсираха излизането на самия ъпдейт за insider програмата за всички кръгове, което е очевиден знак, че това ще е версията, която скоро ще бъде пусната за всички под формата на Anniversary Update.

Въпреки че Anniversary Update се очаква да бъде анонсиран официално до няколко часа, не всички потребители ще имат моментално достъп до него. Той ще бъде пускан на етапи, защото Microsoft трябва да го достави на около 350 милиона устройства.

Шефът на Insider програмата Дона Саркар обяснява, че това е необходимо, за да може да се осигури гладък процес на ъпдейтване, така че не започвайте да критикувате компанията, ако не получите Anniversary Update заедно с другите.

От Microsoft днес ще пуснат и ново Windows 10 Anniversary Update исо, с което да осигури на потребителите възможно най-лесен начин за чиста инсталация и ъпгрейд. Новото исо ще може да се сваля чрез нова версия на Windows Media Creation Tool.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Най-бързите 500 суперкомпютъра използват Linux през 2018-а