Излезе Wine 5.0 RC2 с 36 поправени проблема

0
44
Wine Linux игри

Разработчиците пуснаха Wine 5.0 RC2 по пътя към финалната версия.

След като миналата седмица беше публикувано първото RC издание по пътя към финалната версия 5.0, тук е вече и Wine 5.0 RC2, идвайки с 36 поправени проблема. Нови функции не са налични, защото етапът от разработка е влязъл в замръзнал стадий и разработчиците са фокусирани само върху поправяне на проблеми, за да може финалното издание, което се очаква в началото на 2020-а година да е възможно най-безпроблемно.

Някои от поправените проблеми при новото издание са отстраняване на черните текстури при играта The Sims 3, поправено е сриване при влизане в ново събитие при играта StarFisher, при демото на играта Age of Wonders 2 са поправени графичните проблеми и бавното представяне, ако се използва Direct3D режим, коригирани са шрифтовете при WOLF RPG Editor 2.10.

Поправено е сриване при Algodoo v2.1.0, поправено е сриване при играта Super Mario Bros X v1.3.x, когато се стартира със звук, коригирана е невъзможността за стартиране на Warface, коригирана е невъзможността на winecfg да се свърже с mountmgr при x64, поправено е сриване при Pegasus Mail 4.6x, отстранени са проблемите с примигването в менюто при Startopia.

Отстранено е сриване при стартиране на 32-битовата версия на Photo Ninja 1.2.5, отстранена е грешката при добавяне на човек към базата данни при Disgen 2016, поправен е проблемът, при който не може да се използва D3D ускорението при Plants Vs Zomies, поправена е невъзможността за стартиране на Wavelab 6, поправен е проблемът при който Mail.ru Game Center не може правилно да прецени зададената версия на Windows и поради тази причина не стартира и още.

Прочетете още:  Lenovo ще инсталира на устройствата си софтуер на Майкрософт

Повече подробности относно Wine 5.0 RC2 можете да научите от официалния анонс.

5/5 (1 Review)