A Total War™ Saga: THRONES OF BRITANNIA идва за Linux

0
46

Малко след като от Feral Interactive обявиха, че ще портнат Rise of the Tomb Raider за Linux и macOS, разработчиците обявиха, че възнамеряват да портнат и дългоочакваното заглавие A Total War™ Saga: THRONES OF BRITANNIA за потребителите на тези две операционни системи.

A Total War™ Saga: THRONES OF BRITANNIA е заглавие от нова серия Total War игри и представлява епична походова стратегия, където играчите трябва да създадат своето кралство, а след това и да го защитят. Играчът ще трябва да управлява селища, да сключва съюзи, да управлява армии и да ги изпраща на различни кампании, за да завзема територии от Галска Шотландия до Англо-Саксонски Кент.

И докато Rise of the Tomb Raider отдавна излезе за Windows и потребителите на Linux и macOS ще получат играта със закъснение, то A Total War™ Saga: THRONES OF BRITANNIA предстои да излезе тази година на 19-и април, което означава, че и потребителите на двете операционни системи имат реалния шанс да получат заглавието по същото време или съвсем малко по-късно.

Към момента заглавието се предлага на предварителна продажба в Steam и е само за Windows. За тази операционна система препоръчителните изисквания са за Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz, NVIDIA GeForce GTX 770 4GB | AMD Radeon R9 290X 4GB @1080p и 8 GB RAM. Най-вероятно изискванията за Linux и macOS ще са малко по-високи, предвид това, че играта не е разработена като нейтив, а ще е порт.

Повече можете да научите от официалния анонс в страницата на Feral Interactive.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux ядрата от 3.16 до 4.18 са засегнати от LPE бъг