Galaxy S8 има проблем с доставянето на SMS

0
45

Стана известен нов проблем със смартфоните на Samsung от модела Galaxy S8. Потребителите не получават 1 от 5 SMS-а. Проблемът вероятно съществува и при други модели на същия производител.

Потребителите на Samsung Galaxy S8 в САЩ, Европа и Австралия се оплакват, че телефонът им има проблем с доставянето на SMS-и.

Според изнесената от The Guardian информация, Galaxy S8 има проблем с доставянето на 1 от всеки 5 SMS-а, които съдържат кодове за двуфакторно удостоверяване.

Потребителите са установили, че проблемът не е в мобилните оператори, защото след като SIM картата бъде поставена в друг телефон, неполучените съобщения се получават веднага.

Много от потърпевшите потребители изразяват своето объркване в Reddit.

Един потребител се оплаква, че шефът му е помислил, че просто не си чете съобщенията или ги игнорира, друг обяснява, че по принцип използва приложението Signal, но, когато е включил Messages приложението, е разбрал, че има множество пропуснати съобщения.

Други потребители пък обясняват, че проблемът не е само при Galaxy S8, а са го изпитали и при Galaxy S7 Edge.

Засега потребителите очакват проблемът да бъде разрешен от Samsung.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Нов малуер, който копае криптовалута заразява Windows, а при опит да бъде затворен срива операционната система със син екран на смъртта (BSOD)