iPhone 8 ще се забави. Най-евтиният модел ще е $1000

0
48
Лоялността към iPhone спада


Анализатори смятат, че от Apple няма да успеят с датата за излизане на смартфона iPhone, която е 12-и септември и ще има забавяне.

Според информация от [url=http://news.morningstar.com/all/dow-jon … tters.aspx“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Wall Street Journal[/url], излизането на тази дата е затруднено от производствен недостиг и доставки. Това едва ли учудва някого, защото iPhone винаги страда от ниски наличности, когато излиза нов модел.

За да могат да смогнат с производството, от Foxconn дори дават бонуси на служителите си, които намерят още работна ръка, като се съобщава, че са наети вече около 250 000 работници във фабриката в Джънджоу, Китай, но са нужни още.

Въпреки тези мерки, анализаторите смятат, че излизането на iPhone 8 може да бъде отложено за 22-и септември или дори още повече, с цял месец и да се осъществи през октомври.

Има и вероятност моделът, който е подготвен за десетгодишнината iPhone Edition, да бъде забавен и той да се появи след излизането на iPhone 7s и iPhone 7s Plus, които най-вероятно ще бъдат обозначени с имена от осмата генерация.

Забавяне може да предизвика и специалният OLED дисплей, който от Apple решиха да използват при флагмана си и който се произвежда от Samsung.

Като друга причина за забавянето се посочва и провалът с вградения в дисплея сензор за пръстови отпечатъци, с който от Apple не можаха да се справят и новият iPhone 8 няма да има такъв сензор, а най-вероятно ще остане с лицево разпознаване.

В данните на Wall Street Journal се посочва още, че най-евтиният iPhone 8 вероятно ще струва $1000. Най-скъпият iPhone 8 с 512GB вградено пространство ще струва около $1200.

Прочетете още:  Първите preview образи на Manjaro 19.0 са тук
0/5 (0 Reviews)