Как да сваляме платени Android програми и игри безплатно? Ето 6 легални начина

0
1291


Ако не искате да плащате за различни игри и програми за Android, но търсите начин да ги имате, сте на правилното място. Тук ще ви покажем 6 легални начина да имате платени Android програми и игри напълно безплатно.

За да може един смартфон да е пълноценен, то той трябва да има инсталирани различни приложения. Често вградените инструменти вършат добре своята работа, но понякога се налага да се използват и приложения или игри от трети страни.

Тези приложения може да са безплатни или платени, но всички знаем недостатъците на безплатните приложения – в повечето случаи те са пълни с реклами и затова някои потребители предпочитат платените варианти.

Други потребители не искат да плащат или просто нямат възможност и точно за тях ще обясним как да се сдобият с безплатни приложения и игри за Android, при това напълно легално.

Шест легални начина да се сдобиете с платени Android приложения безплатно:

1. Freapp – всеки ден по едно безплатно приложение.

Как да сваляме платени Android програми и игри безплатно? Ето 6 легални начина 13

Freapp е приложение за Android, коеито всеки ден предлага по едно безплатно приложение за платени продукти, а също така предлага и много големи намаления.

2. Play Store Sales

Как да сваляме платени Android програми и игри безплатно? Ето 6 легални начина 14

[url=https://www.playstoresales.com/“ target=“_blank“ rel=“nofollow noopener noreferrer]https://www.playstoresales.com/“ target=“_blank“ rel=“nofollow noopener noreferrer[/url]

[url=https://www.playstoresales.com/“ target=“_blank“ rel=“nofollow noopener noreferrer]Play Store Sales[/url] редовно предлага различни интересни платени Android приложения напълно безплатно. На вас ви остава само да посещавате страницата от време на време и да си харесате платени приложения, които да инсталирате без да плащате нищо.

3. App Of The Day

Как да сваляме платени Android програми и игри безплатно? Ето 6 легални начина 15

App Of The Day е още един начин, който ви дава възможност всеки ден да сваляте платено Android приложение или игра напълно безплатно или да отключите платените функции на конкретна програма отново безплатно. Звучи твърде хубаво, за да е истина? И въпреки всичко е истина. Просто трябва да свалите [url=https://play.google.com/store/apps/deta … 2015&hl=en“ target=“_blank“ rel=“nofollow noopener noreferrer]App of the Day[/url] и да започнете да го използвате.

Прочетете още:  Ubuntu 19.10 върви уверено към бета версия с различни поправки

4. Google Opinion Rewards app

Как да сваляме платени Android програми и игри безплатно? Ето 6 легални начина 16

Google Opinion Rewards app представлява легален начин за получаване на Google Play Store кредити. Тези кредити могат да се използват за закупуване на Android приложения и игри безплатно от магазани на Google, като по този начин избягвате плащането.

За да можете да се възползвате от Google Opinion Rewards app трябва да инсталирате приложението на вашето Android устройство и да отговорите на някои въпроси от специални анкети. Трябва да имате предвид, че можете да участвате в една анкета на седмица, като заплащането е ниско, но не е лошо. Все пак събирате кредити, с които да си купувате платени приложения безплатно, а това си заслужава усилията.

5. Google Free App of the Week

Как да сваляме платени Android програми и игри безплатно? Ето 6 легални начина 17

Миналата година Google добавиха промоцията Free App of the Week в Play Store и също предлага безплатно платени Android приложения. Промоцията може да бъде достъпена от секцията Family, но трябва да имате предвид, че услугата все още е в тестов период и може да не се показва при вас.

6. Amazon Underground

Как да сваляме платени Android програми и игри безплатно? Ето 6 легални начина 18

Специалната програма Amazon’s Underground предлага над 10 000 платени Android приложения и игри безплатно, но крайният ѝ срок изтича в края на този месец – на 31-ви май, така че ще трябва да побързате. Добрата новина е, че потребителите, които притежават Fire таблет на Amazon, ще се радват на безплатни приложения още две години до 2019-та година 31-ви май.

0/5 (0 Reviews)