Майкрософт изтеглиха табовете (Sets) от Redstone 5

0
51
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд

От Майкрософт обявиха, че временно изтеглят Sets от Windows 10 Redstone 5 preview билдовете, за да направят различни подобрения по тях. Sets е другото име на табовете при Windows 10 в неговия File Explorer, които са много желана опция от голям брой потребители от много време насам.

От компанията обясняват в обръщение, че изтеглят Sets, за да го подобрят значително и това ще включва различни подобрения, които ще бъдат съобразени с мненията на потребителите, както и поправяне на проблеми, които те са съобщили. Ще се работи по подобряване на дизайна, както и по по-добрата интеграция с интернет браузъра Microsoft Edge и офис пакета Office.

Въпреки обявените планове, че табовете във файловия мениджър ще се появат при следващото издание на Windows 10, което се очаква през есента на 2018-а година, изглежда това няма да се случи и към момента няма крайна дата кога опцията ще се появи официално за всички потребители.

Няма нужда да споменаваме, че след като Sets бяха обявени още през миналата година, много хора се надяваха, че ще могат да ги видят още с априлския ъпдейт Windows 10 April 2018 Update, но изглежда, че това няма да се случи дори тази година.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Опасните уязвимости Spectre и Meltdown засягат почти всички - AMD, Intel и ARM процесорите