Майкрософт отвори Insider програма за Skype

0
39
Skype for Business ще бъде заместен от Microsoft Teams


Изглежда, че на Майкрософт им харесва други да им вършат работата безплатно и сега вече е налична Insider програма за Skype, където потребителите ще тестват новите версии.

По самите думи на софтуерния гигант, новата Insider програма е за „хора, които искат да споделят своите впечатления, за да може Skype да предложи още по-добро преживяване“.

Това е гледната точка на Allen-S от Skype общността, която забелязваме в негов пост. Там той обяснява, че новата група от потребители „ще има ранен достъп до различни обновления и подобрения на Skype услугата“.

По-рано през тази година Майкрософт обявиха, че ще променят коренно Skype, а след това изявиха и намерения да убият P2P и услугата вече да е облачна, като уверяват, че това ще доведе до нови услуги и подобряване на качеството.

Потребителите в новата Skype Insider програма очевидно ще тестват точно тази миграция от P2P към облака, като ще „дават ранни впечатления относно тези подобрения и ще ни помогнат да поправим различни недоразумения, преди новите версии да стигнат до всеки един потребител.“

Желаещите да се запишат в Skype Insider програмата потребители могат да направят това тук.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  GNOME 3.36 излиза днес с множество подобрения