Microsoft пуска исо с Windows 10 Anniversary Update утре

0
44
Microsoft се приготвят за Anniversary Update с анонсирането на някои функции


Утре започва разпространението на Anniversary Update за Windows 10, а заедно с това от Microsoft смятат да пуснат и ъпдейтнат исо образ.

С новото исо потребителите ще могат да правят чисти инсталации директно до версия 1607. Новият образ ще бъде част от Windows Media Creation Tool, а от Microsoft обясняват, че това ще е единият от основните начини за инсталиране на Anniversary Update при десктопите.

„На 2-ри август Media Creation Tool ще бъде ъпдейтнат, за да могат потребителите да свалят последното исо с Anniversary Update. В този ъпдейт има множество подобрения и вълнуващи функции, като на потребителите ще бъде дадена възможност да ъпдейтнат по няколко начина. Начинът с Media Creation Tool е най-надеждният за тази цел, като с новото исо, което ще бъде свалено с инструмента, могат да се ъпгрейдват множество машини, което е особено полезно за хора с ограничена интернет връзка“, обясняват още от компанията.

Новото исо ще даде възможност на потребителите да създадат буутваща флашка или буутващ диск, които могат да бъдат използвани за чиста инсталация или за ъпгрейд. Разбира се, най-лесният начин за ъпгрейд до Windows 10 Anniversary Update е чрез Windows Update, но от Microsoft вече обявиха, че големият ъпдейт ще бъде пускан на етапи, което означава, че не всички потребители ще могат веднага да го инсталират, затова, за потребители, които нямат търпение, е най-добре да използват новото ъпдейтнато исо, което ще бъде пуснато утре, на 2-ри август.

От Microsoft ще публикуват допълнителна информация и линкове утре, когато Windows 10 Anniversary Update излезе официално за мобилни устройства и десктоп.

Прочетете още:  SteamVR Home вече работи и под Linux
0/5 (0 Reviews)