Microsoft пусна ъпдейт за Camera App за Windows 10 Mobile

0
30
Microsoft пусна ъпдейт за Camera App за Windows 10 Mobile


Днес от Microsoft издадоха нов ъпдейт за Camera App при Windows 10 Mobile, който трябва да поправи някои проблеми и да донесе подобряване в бързодействието.

Естествено, спрямо новата си политика от Microsoft отново не изкараха списък с промените, които внася този ъпдейт. Предполага се, че той ще оправи проблема при Camera App, за който съобщиха някои потребители и се изразява в това, че приложението не работи на много различни устройства, които са били ъпгрейднати към Windows 10 Mobile, като например Lumia 930.

В същото време много бъгове остават непоправени, което може да се приеме за нормално, защото мина съвсем малко време от момента, когато Windows 10 Mobile беше спуснат за устройства с Windwos Phone и явно ще трябва да мине време, за да могат от Microsoft да се справят с всички бъгове, с които потребителите се сблъскват на всички поддържани устройства.

Както обикновено ъпдейтът е наличен в Windows Store и за потребителите, които са оставили настройките на Windows Update по подразбиране, той ще дойде автоматично.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Ubuntu 20.10 инсталаторът ще включва автоматично TRIM при ZFS