Microsoft пусна Visual Studio 2017

0
47
Microsoft пусна Visual Studio 2017


Майкрософт анонсира новата версия на Visual Studio 2017, която предоставя несравними възможности за всеки разработчик, всяко приложение и всяка платформа.

Visual Studio идва с различни подобрения и нови функции, както и с модуларна инсталация, която предоставя гъвкавост и възможност за добавяне на различни компоненти впоследствие.

Модуларната инсталация намалява размера като цяло при системи, където пространството е проблем, както и предоставя възможност за персонализиране според нуждите на потребителя.

От Майкрософт са работили и върху бързината на инсталатора, като са се постарали и да натоварва системата колкото се може по-малко. Това важи и за процеса по ънинсталация, който също е ускорен, олекотен, а и не оставя никакви следи след себе си.

С новата версия на Visual Studio 2017 се разширяват възможностите за създаване на код при различните платформи, като получава мвного важни подобрения. Списъкът с промените е много дълъг и можете да го прегледате тук.

Майкрософт обясняват, че са добавени нови функции и са подобрени старите. Подобрения има при код навигацията, поправките на кода, IntelliSense, refactoring и други, като без това да е изненада, от компанията са обърнали голямо внимание и на облачните функции и Visual Studio 2017 идва с пълна облачна интеграция.

Това означава, че Visual Studio 2017 поддържа Docker контейнери, .NET Core, различни услуги и Azure приложения.

Освен пълната версия, от Майкрософт са решили да предоставят и свободна версия за разработчиците, които не искат да похарчат цяло състояние за пълната версия или пълната версия просто не им е необходима.

Също така днес от Редмънд анонсираха и ранна версия Visual Studio 2017 за Mac, която също идва с множество подобрения и поправки.

Прочетете още:  Следващата мощна видео карта на Nvidia може да е с 12GB GDDR6
0/5 (0 Reviews)