Ново изтичане на информация показва, че Nokia 8 ще използва Snapdragon 660

0
29
Ново изтичане на информация показва


Ново изтичане на информация показва, бе Nokia 8 ще използва Snapdragon 660 и оптика на Carl Zeiss.

Появиха се нови детайли относно Nokia 8. Изтичането на информацията идва от [url=https://nokiapoweruser.com/nokia-7-unde … ragon-660/“ target=“_blank“ title=“NokiaPowerUser]NokiaPowerUser[/url], които твърдят, че от HMD Global планират пускането на два Android телефона от среден клас Nokia 7 и Nokia 8, което показва, че Nokia 8 няма да е флагман, както всички очакваха.

И докато другите изтичания на информация показваха, че Nokia 8 ще използва новия Snapdragon 835 SoC на Qualcomm, изтеклите днес данни казват, че това ще бъде Snapdragon 660, който все още не е анонсиран.

Според известната информация към момента Snapdragon 660 ще е с осем ядра, като четири от тях ще са с тактова честота от 2.2 GHz, а останалите четири на 1.9 GHz.

От NokiaPowerUser съобщават още, че корпусите на двата смартфона ще бъдат метални, с нов дизайн, който ще предостави по-тънки безели от тези при Nokia 6. Камерата ще бъде с оптика на Carl Zeiss.

Ако е вярна днешната информация, то можем да очакваме Nokia 7 с Full HD дисплей, а Nokia 8 с QHD дисплей. Скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде вграден и ще има поддръжка за бързо зареждане.

В днешните изтекли данни не се споменава нищо за това кога ще излязат телефоните, но информация от миналата седмица показва, че това ще се случи най-вероятно през юни 2017-та година.

В същите данни се казва, че Nokia 8 ще бъде с IP 68 сертификат и Google Daydream VR комплект, а цената за Nokia 7 ще бъде £475, а за Nokia 8 £535.

Прочетете още:  Сноудън използва свободен софтуер, защото се страхува от backdoor в Windows приложенията
0/5 (0 Reviews)