От Canonical имат нужда от вас за подобряването на Ubuntu

0
67
Ubuntu

Canonical се нуждаят от помощта на потребителите, за да подобрят Ubuntu 20.04.

Canonical е компанията, която стои зад разработването на най-известната Linux дистрибуция Ubuntu, а сега те имат нужда от помощта на потребителите, които да дадат своите предложения за подобряването на следващото издание Ubuntu 20.04 и като цяло да оформят посоката на бъдещите издания.

Ubuntu 20.04 „Focal Fossa“ е следващото LTS издание, което се очаква на 23-и април 2020-а година, като daily образите вече са налични за тестване от потребителите. Преди да излезе официално обаче потребителите могат да помогнат със своите идеи изданието да стане още по-добро.

За целта от Canonical са инициирали анкета, в която може да участва всеки потребител. Попълването на анкетата ще отнеме около 10 минути, но резултатите са важни за компанията, защото ще дадат ясна представа какво вълнува потребителите и какви са техните желания.

От Canonical имат нужда от вас за подобряването на UbuntuКакто вече споменахме Ubuntu 20.04 „Focal Fossa“ е следващото LTS издание, което получава удължена поддръжка до 2030-а година. Именно такова издание е идеалният момент за поставянето на основите на нова посока, която може да бъде дадена от потребителите.

От Canonical имат нужда да чуят вашето мнение, какви са преживяванията ви с тази Linux дистрибуция, какви проблеми сте имали в миналото, а и сега, какво харесвате и какво не, какви са вашите идеи, какво липсва и какво винаги сте искали да видите в изданията на Ubuntu и пр.

Анкетата ще е активна до 10-и януари 2020-а година.

5/5 (2 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт разделят Cortana от търсенето в нов билд