От Microsoft потвърдиха за проблем с Windows Store

0
47
От Microsoft потвърдиха за проблем с Windows Store


От Microsoft потвърдиха за проблем с Windows Store и обещават фикс.

Проблемът излиза малко, след протеста на разработчици за проблеми с търсенето в Windows Store. Тук случаят обаче е друг – някои потребители буквално не могат да използват магазина на Windows, като получават черен екран при опит за използване или просто забива.

От Microsoft заявиха, че знаят за проблема, потвърждават го и в момента разглеждат всички рапорти за него и обещават, че ще изкарат поправка във възможно най-кратки срокове. За момента потребителите не могат да направят нищо, освен да изпратят своите логове за преглеждане и по този начин да помогнат. Логовете могат да бъдат изпратени тук.

В изказване от Microsoft казват следното:

Наскоро установихме, че някои потребители имат проблеми със стартирането на Windows Store, а при други се стартира, но дава черен екран. Активно изследваме казуса, но ни трябва повече информация по случая, за да можем да локализираме точно откъде се появява проблема.

По този начин от Microsoft призовават потребителите да изпращат своите логове, за да имат по-детайлен и информиран поглед над този неприятен бъг в Windows Store.

Логично, неработещ магазин е голям проблем за Microsoft, както и за потребителите. Те дори не могат да ъпдейтнат текущите си приложения, ако за тях са излезли нови версии. Като се има предвид, че софтуерният гигант редовно спуска нови ъпдейти, то магазинът трябва да бъде оправен час по-скоро.

Ако вие сте засегнати от този проблем, е хубаво да изпратите своите логове, за да помогнете на Microsoft и проблемът да бъде разрешен възможно най-скоро.

Прочетете още:  KDE Plasma 5.18 е изданието, което чакате
0/5 (0 Reviews)