Производството на iPhone 7 започва с 4.7-инчовия модел

0
53
Производството на iPhone 7 започва с 4.7-инчовия модел


Продукцията на новите модели от седма серия на iPhone ще бъде изръшена в Pegatron.

Преди месец също се появи подобно съобщение, но в последствие се оказа, че то е било по-скоро за прототипи на модела, а не за масово производство.

Сайтът известен с лийковете си [url=“ rel=“nofollow]@OnLeaks[/url] съобщава, че лека-полека започва производството на iPhone 7 в завода на Pegatron, където ще се произвежда 4.7-инчовия модел на iPhone, а не 5.5 инчовия iPhone Plus.

Според последните данни от Apple възнамеряват да снабдят 5.5-инчовия модел с някои ъпгрейди, но това не означава, че 4.7-инчовият модел ще остане по-назад. Той ще дойде с по-голяма и подобрена камера, но няма да е със системата за двойна камера, която ще дойде при iPhone 7 Plus, но все пак има промяна и подобрение. Ще има същите подобрения по дизайна като по-големия си събрат, които се заключават в по-изчистена задна част, антенната линия бива преместена в горната и долната част на устройството, а камерата и светкавицата отиват по-встрани.

Размерите ще са сходни с предишния iPhone 6c и има слухове, че от Apple са решили да премахнат аудио жака и да го заменят с Lightning connector. Това ще направи телефона по-тънък, но все още не е съвсем сигурно дали от Apple ще предприемат тази стъпка.

Официалното пускане на телефоните от седма серия се очаква да е през септември тази година и ще бъдат с iOS10. Новата версия на операционната система на Apple вече е налична като developer preview.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Systemd 243 с важни подобрения