Samsung Galaxy S8 ще има безжични тапи за уши

0
57
Galaxy S8 излиза в предварителна продажба на 10-ти април


Смартфонът Samsung Galaxy S8 ще има безжични тапи за уши. Очаква се да бъде анонсиран през април 2017-та година.

След претърпяното фиаско с батерията при Galaxy Note 7, от Samsung залагат големи надежди на Galaxy S8, за да възвърне позагубеното доверие на клиентите си.

Последните новини идват от [url=https://www.sammobile.com/2016/12/29/ex … galaxy-s8/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]SamMobile[/url], където се съобщава, че има голяма вероятност Galaxy S8 да има безжични слушалки, тип тапи за уши. Засега обаче не е ясно дали те ще идват в комплект с устройството или ще се вземат отделно.

Също така има данни, че от Samsung възнамеряват да премахнат 3.5-милиметровия жак за слушалки, като по този начин последват стъпките и на други производители като Motorola и Apple.

Следвайки стъпките на Apple, стратегията на Samsung е очевидно да се конкурира с iPhone 7, особено след като последният им флагман се провали толкова гръмко и не беше никаква конкуренция.

Новите слушалки, които се очаква да дойдат с Galaxy S8 може би ще са подобни на Gear IconX, които бяха анонсирани тази година от южнокорейския гигант.

Освен безжичните слушалки, към Galaxy S8 от Samsung ще предлагат и S Pen, който ще носи всички подобрения и функции от Galaxy Note 7 към новия флагман.

Други известни към момента данни са, че Galaxy S8 ще има вграден във всички приложения Bixby AI, ще бъде със софтуерни бутони 3D Touch функционалност, с UFS 2.1 пространство и до 8GB оперативна памет (RAM).

Изглежда, че новият флагман Galaxy S8 ще бъде много добро устройство, което множество фенове очакват с интерес. Остава само да видим дали споменатите слухове ще бъдат потвърдени, когато телефонът излезе на бял свят, което се очаква да се случи през април следващата година.

Прочетете още:  Linux Kernel 5.7 ще включва новия exFAT драйвърен код
0/5 (0 Reviews)