Samsung ще изкарат още два сгъваеми смартфона

0
97
Samsung ще изкарат още два сгъваеми смартфона

Южнокорейският гигант Samsung наскоро обяви своя пръв сгъваем телефон Galaxy Fold и изглежда, че нещата няма да спрат дотук и пътят на компанията към сгъваемите устройства тепърва започва.

Информация, изнесена от The Bloomberg сочи, че според техни доверени източници от Samsung работят по още два сгъваеми смартфона. За едното сгъваемо устройство се вярва, че ще се сгъва навън, за разлика от Galaxy Fold, който се сгъва навътре, а другото устройство ще се сгъва хоризонтално.

И двата сгъваеми смартфона ще имат сензор за пръстови отпечатъци, който ще е вграден в дисплея. Единият от телефоните може би ще е с още един допълнителен дисплей и се очаква да излезе през втората половина на 2019-а или в началото на 202-а година.

Има информация, според която от Samsung смятат да предоставят своята технология за сгъваеми дисплеи на други големи компании като Google и Apple.

В същото време от южнокорейската компания работят усилено за подобряването на Galaxy Fold като ще се мъчат да скрият напълно чупката, която се появява при полу-сгънато положение на смартфона.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Официално беше анонсиран смартфонът HTC 10 (видео)