Serious Sam 4: Planet Badass излиза и за Linux

0
79
Serious Sam 4: Planet Badass излиза и за Linux

На Reboot Develop днес разработчиците от Croteam анонсираха официално дългоочакваната от много фенове игра Serious Sam 4: Planet Badass. Те публикуваха и трейлър, а целта на клипа е подгряване на феновете като към момента не е налична никаква друга информация, но се знае със сигурност, че играта идва и за Linux и то на ден първи.

От Croteam загатнаха още през 2013-а година за Serious Sam 4, но оттогава насам те бяха запазили пълно мълчание. До днес, когато всички нетърпеливи фенове разбраха, че играта ще бъде официално издадена на гейм конференцията E3, която ще се проведе на 12.06.2018 г. – 14.06.2018 г.

Имайки предвид, че се използва най-новият енджин на Croteam, то е почти сигурно, че Serious Sam 4: Planet Badass ще използва Vulkan API, който пример трябва да последват всички и да изоставят затворения DirectX на Майкрософт, който не блести с особени качества спрямо Vulkan.

Към момента цялата поредица Serious Sam е налична и за Linux геймърите и можем да кажем, че разработчици като Blizzard, Bethesda и Ubisoft трябва да вземат пример от Croteam. В страницата на Serious Sam 4: Planet Badass в Steam също се вижда, че играта ще е налична и за Linux, но към момента няма споделени други детали и навсякъде при изискванията пише, че предстои да бъдат анонсирани.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Kali Linux вече краква пароли с използване на облачни GPU