Surface Book с неприятни забивания на мишката, от Microsoft не успяват да се справят с проблема

0
39
Surface Book с неприятни забивания на мишката


От Microsoft обещаха да изкарат повече ъпдейти, за да подсигурят по-добрата работа на техните Surface лаптопи, но конкретно този проблем не е отстранен.

Много потребители съобщават за проблеми при работата си с лаптопа на Microsoft. Те се изразяват в забиване на мишката и клавиатурата и невъзможността им да бъдат използвани. Този проблем се проявява при по-дълга работа с устройството, което е обективно и разтегливо понятие.

От Редмънд вече изкараха един пач, който беше адресиран специално за този проблем, но се оказа, че той не решава нищо.

Потребител съобщава, че за шест часа мишката и клавиатурата му са забили общо четири пъти, като всеки път се е налагола машината да се рестартира, за да се реши проблемът и да могат мишката и клавиатурата да са отново активни. В същото време виртуалната клавиатура и тъчпадът продължават да работят, но при истинска работа те не са особено удобни. Могат да се видят още множество проблеми от този род във форума на общността.

От Microsoft все още не са предложили решение на проблема, но съветват да се ресетне блутуут връзката с мишката, като се задържи копчето за усилване на звука и в същото време да ес задържи копчето за включване и изключване, докато се покаже Surface логото.

Много потребители обаче се оплакват, че при тях този начин не води до желания ефект и не помага по никакъв начин.

От Microsoft отново ще се опитат да се справят с проблема със следващ ъпдейт и кръпка, които ще се случат най-вероятно през януари.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Apple поправиха бъг в Windows 10 Version 1809 October Update 2018