Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.81 Final download – антивирусна защита

0
1021
Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.81 Final download - антивирусна защита

Bitdefender Antivirus Free е безплатен антивирусен софтуер с висока ефективност, който ще предпази компютъра от вируси, червеи, рууткитове, троянци, малуер и всякакъв друг вид зловреден код, по ефикасен и лесен начин.

Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.81 Final download - антивирусна защита 1

Bitdefender Antivirus Free Edition е създаден с идеята да бъде ефективен, но в същото време да използва много нисък компютърен ресурс. Този софтуер използва специална технология, чрез която се учи как да използва комптъра ви и му позволява да работи без забавяния, докато сканира за зловредни файлове и осигурява надеждна антивирусна защита.

Bitdefender е известна компания, която произвежда продукти за антивирусна защита и е известна със своето високо качество. Те имат и професионални антивирусни продукти като Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security и Bitdefender Total Security.

Инсталацията на Bitdefender Antivirus Free Edition е абсолютно безпроблемна и праволинейна, но трябва да се има предвид, че отнема повече време от нормалното. За да може да се използва програмата, потребителите трябва да се впишат със свой безплатен акаунт, а ако нямат такъв, да го създадат буквално за под минута, директно от антивирусната програма.

Интерфейсът на Bitdefender Antivirus Free Edition е доста семпъл, като в основния прозорец се дава информация за статуса на защита на компютъра, а под тази информация са поместени различните задачи, които са били извършени и са подредени в хронологичен ред.

Bitdefender Antivirus Free

 

Антивирусната защита е подсигурена допълнително от факта, че този софтуер има модул за защита в реално време, който следи непрекъснато за нападение на вируси и различни зловредни файлове, като пресича подобни опити в самото начало и информира потребителя.

Интересното при този софтуер е, че дава възможност при желание за сканиране на конкретен файл или папка, то това става само със завлачване в основния прозорец на програмата. Тогава Bitdefender Antivirus Free Edition започва моментално сканиране, като дава информация за сканирания в момента файл и колко процента от общото количесто файлове и/или папки е сканирано към момента в процентно изображение.

Прочетете още:  Norton AntiVirus 2019 v.22.18.0.213 Final download - защита от вируси, антивирусна програма

Също от основния прозорец на Bitdefender Antivirus Free Edition могат да се достъпят различни категории, където потребителят може да получи информация за различни събития, за защитата, за файловете в карантина, информация за акаунта, да потърси помощ и поддръжка.

Bitdefender Antivirus Free

 

Полезна опция, която се предлага в този софтуер е преглеждане и управление на файловете, които са поставени в карантина. В карантина се поставят разпознати като вируси файлове или такива, които са съмнителни и не могат да бъдат изчистени, когато са били засечени.

Те се складират в карантина, за да не навредят на компютъра, което осигурява една добра антивирусна защита. От Bitdefender обясняват, че при първа възможност, щом излезе начин за някой от файловете да бъде изчистен, то той ще бъде използван веднага.

Допълнително Bitdefender Antivirus Free Edition дава възможност да бъдат указани файлове или уеб сайтове, които антивирусната програма е решила, че са опасни, но вие смятате, че това не е така, да не бъдат сканирани, като бъдат поставени в списък за изключения. По този начин те повече няма да бъдат проверявани и ще са винаги на ваше разположение.

Bitdefender Antivirus Free Edition е софтуер за надеждна антивирусна защита, който е създаден с идеята да бъде лек, да не се натрапва на потребителя, докато в същото време остане високоефективен предлагайки защита от всякакви вируси от най-високо ниво. Изключително лесната работа с него го прави подходящ за всякакви потребители, без оглед на това дали са напреднали или начинаещи.

Промени спрямо миналата версия:
Performance improvements and fixes for the FG-VD-17-019 vulnerability reported by Fortinet’s FortiGuard Labs

Лиценз: Безплатен

Download: Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.81 Final

0/5 (0 Reviews)