Comodo Cloud Antivirus 1.21 Build 465847.842 Final download – антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита.

0
1063
Comodo Cloud Antivirus 1.21 Build 465847.842 Final download - антивирус

Comodo Cloud Antivirus е антивирусен софтуер, който ще помогне да предпазите вашия компютър от вируси, червеи, спайуер, троянци и всякакъв друг тип зловреден код.

Comodo Cloud Antivirus 1.21 Build 465847.842 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита. 1

С все по-нарастващият брой на кибер атаките, всеки потребител иска да защити компютъра си по възможно най-добър начин. Comodo Cloud Antivirus е един такъв продукт, който дава добро ниво ниво на защита срещу всякакви опасности на известна компания Comodo, която разработва множество други продукти свързани със сигурността като Comodo Antivirus напрамиер.

Инсталацията е безпроблемна и лесна и се предлагат някои опции като избор за директория, в която да бъде инсталирана програмата, избор дали да се изпращат анонимно различни статистики, които биха подпомогнали за подобряването на продукта, възможност за въвеждане на имейл адрес, на който потребителят да получава различни новини.

Comodo Cloud Antivirus

 

Интерфейсът е модерен и изчистен, като е интуитивен и предполага лесна работа с продукта. Разработчиците са се постарали да разположат всички необходими функции в основния прозорец на програмата, където намираме и различна полезна информация от различен тип, статусът на сигурността на компютъра, като колко опасности са засечени към момента, колко приложения са стартирани в sandbox режим, дали са включени някои модули, бърз достъп до поддръжка в реално време и пр.

Comodo Cloud Antivirus предлага няколко режима на сканиране, според нуждите на потребителя. На разположение са бързо сканиране, пълно сканиране на цялата система, както и сканиране на конкретна папка или файл. Програмата разполага и със защита в реално време, която ще предотврати своевременно всяка една заплаха, която би могла да навреди на компютъра.

Интересна опция, която предлага Comodo Cloud Antivirus е режимът sandbox, който позволява изолираното стартиране на потенциално опасни програми, без те да могат да навредят на компютъра по никакъв начин.

Прочетете още:  Bitdefender Internet Security 2019 23.0.8.17 Final download - антивирус, вирус, антивирусна защита

Допълнително от основния прозорец могат да бъдат достъпени различни опции като преглед на файловете в карантина, преглед на логовете, достъп до различните настройки и бутон за Game mode режим, който ако бъде включен спира съобщенията и не пречи на потребителя по никакъв начин.

В настройките могат да бъдат настроени широк спектър от опции като настройка на нотификациите, дали програмата да се стартира с Windows или не, дали да бъдат получавани съобщения от Comodo Message Center, настройка на ъпдейтите, различни настройки по антивирусните модули, добавяне на файлове и процеси като изключения и много други, като се дава възможност настройките да бъдат експортирани във файл, който може да бъде използван като бекъп в последствие.

Comodo Cloud Antivirus е един добър безплатен антивирусен продукт, който е надежден и предоставя високо ниво на защита. Комбинацията с Comodo Firewall е едно много удачно решение за една комплексна защита на компютъра.

Лиценз: Безплатен

Download: Comodo Cloud Antivirus 1.21 Build 465847.842 Final

0/5 (0 Reviews)