ESET NOD32 Antivirus 2020 v13.0.24.0 Final download – антивирусна защита, вирус, спайуер

0
1647
ESET NOD32 Antivirus 2019 v12.1.34.0 Final download - антивирусна защита

ESET NOD32 Antivirus е антивирусен софтуерен продукт, който е създаден с цел да ви защитава от вируси, троянци, червеи, рууткитове и пр. зловреден софтуер. Идва с приятен интерфейс и лекота, която се е доказала през годините.

ESET NOD32 Antivirus 2020 v13.0.24.0 Final download - антивирусна защита, вирус, спайуер 1

Процесът по инсталацията е лесен, като предлага няки опции, които потребителят би искал да промени, като например дали да разреши или забрани инструмента за откриване на нежелани програми (PUP), както и възможност да се променят прокси настройките или профилът на Internet Explorer към персонализиран такъв.

Интерфейсът е добре подреден и потребителски насочен, като следва модерния напоследък MetroUI. ESET NOD32 Antivirus предлага множество опции като парола, с която да подсигурите програмата, ако компютърът се използва от повече от един потребител, различни видове сканиране, като проверява в най-опасните зони на Windows, преносими външни устройства като флашки, CD/DVD и външни хард дискове, определени папки и файлове, има наблюдение върху файловата система и входящия и изходящия трафик, а разполага и с контекстно търсене.

Сканирането може да се разшири още от по-напредналите потребители. Въпреки че настройките по подразбиране са напълно достатъчни, за да може програмата да запази компютъра ви чист, се дава възможност да се отвори панел с допълнителни настройки, като наблюдаване на компютъра при гасене, проверяване на устройства по мрежата, следене на достъп на файлове и пр.

ESET NOD32 Antivirus

 

ESET NOD32 Antivirus идва и с модул, който филтрира вашите имейли и програми, блокира заплахи идващи от мрежата, докато сърфирате и има анти-фишинг защита. В допълнение потребителят може да си направи буутващ спасителен диск, в случаи на тежки заразявания, когато операционната система е толкова инфектирана, че не може да стартира.

Прочетете още:  AVG Antivirus 16.131.7924 download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

Потребителите могат да разглеждат и анализират и лог файловете, които програмата създава, да управляват карантината, където са пратени заразените файлове, да променя прокси настройките, да получава нотификации по имейл, да настройва нотификациите, да премахне интеграцията на контекстното меню и още много, като е важно да се спомене, че тези настройки винаги могат да бъдат върнати по подразбиране, ако нещо се обърка. Повече функции могат да бъдат намерени в ESET Smart Security.

Промени спрямо миналата версия:
http://support.eset.com/kb7325/

Лиценз: Безплатен

Download: ESET NOD32 Antivirus 2020 v13.0.24.0 Final x86

Download: ESET NOD32 Antivirus 2020 v13.0.24.0 Final x64

Download: ESET NOD32 Antivirus for Linux v4.0.95.0 Final

5/5 (1 Review)