Kaspersky Total Security 2017 18.0.0.405 Final download

0
898
Kaspersky Total Security 2017 18.0.0.405 Final download

За стабилната и надеждна работа на компютъра е изключително важно той да е защитен от вируси. Kaspersky Total Security е мощно антивирусно решение, което гарантира максимална защита.

Kaspersky Total Security 2017 18.0.0.405 Final download 1

Встрани от този факт е важно и за потребителя, за да не са изложени неговите важни файлове на риск, неговата лична информация и за да може да сърфира безопасно в интернет и да прави разплащания по интернет по сигурен и защитен начин.

Kaspersky Total Security е топ продуктът от трите антивирусни продукта, като останалите са Kaspersky Anti-Virus и Kaspersky Internet Security. Задачата на Kaspersky Total Security е възможно по най-сигурен начин да ви защити от вируси, рууткитове, малуер, спайуер, едуер и всякакън такъв тип зловредни атаки, плюс уеб базирани атаки.

Инсталацията е безпроблемна и елемнарна, дори и за начинаещи потребители, поради причината, че разработчиците не са оставили възможността за промяната на каквито и да било опции. Потребителят няма възможност да къстъмизира инсталационния процес спирайки някой модул или променяйки директорията за инсталирането на продукта.

Интерфейсът е невероятно удобен и интуитивен. Всичко, което ви е необходимо е в основния прозорец на програмата. Дори и да не разбирате нищо, вие ще можете да се защитите поради добре и ясно подредения интерфейс. Тук отново са познатите ни модули за сканиране, за ъпдейт на антивирусните дефиниции, Safe Money и родителски контрол, но заедно с тях виждаме и модули, които не присъстват в другите два продукта:

Виждаме нов модул за синхронизиране на пароли Password manager, който се предлага за Windows, Mac OS X, iOS и Android. Модулът не е инсталиран по подразбиране, но това става много лесно, следвайки няколко последователни стъпки.

Друг модул, който не се предлага в останалите два продукта е Backup and Restore. Той ви предлага възможност да направите бекъп на важни файлове, които могат да бъдат възстановени по всяко време при възникнал проблем. Бекъпите могат да бъдат създадени на определено място на вашия хард диск, на външен носител, на споделен по мрежата драйв или дори в Dropbox.

Kaspersky Total Security

 

Прочетете още:  AVG Protection 2016.71.7598 download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

Модулът Online Management предлага управление на вашите устройства посредством интернет, свързвайки ги към своеобразен портал наречен My Kaspersky portal.

Много интересен и полезен е и модулът Cloud Protection, чрез който се свързвате с всички други потребители на Kaspersky по целия свят, като по този начин денонощно се следи за заплахи и вредоносни файлове, които биват моментално изпращани и анализирани от вирусните лаборатории, като предлагат защита в реално време на всички потребители.

Разбира се, всички останали модули, които срещаме в Kaspersky Internet Security – модул за родителски контрол, модул за следене на поведението на инсталираните на компютъра програми, защитна стена, виртуална клавиатура, всичките четири режма на сканиране – бърз, пълен, индивидуален и за външни носители, почистване на ненужни остатъчни файлове и още.

Kaspersky Total Security е един великолепен продукт, с максимално ниво на защита и множество модули, които допълват сигурността на всеки един компютър и на всеки един потребител.

Този продукт защитава вашите данни, вашите файлове и вашите интернет разплащания и пароли. Независимите лаборатории оценяват много високо Kaspersky Total Security, като признават, че той се справя с огромен брой заплахи и зловредни файлове.

Промени спрямо миналата версия:
Tutorials for the main application components available in the main window have been added.
Software Updater functionality has been added. Using this component, you can manage updates for applications that are installed on your computer. For example, you can automatically install only important updates or all updates.
Kaspersky Secure Connection has been added. This application protects your data on public Wi-Fi networks and provides anonymity on the Internet.

Лиценз: Trial

Download: Kaspersky Total Security 2017 18.0.0.405

0/5 (0 Reviews)