Norton Identity Safe 2014.7.11.42 Final download

0
915
Norton Identity Safe 2014.7.11.42 Final download
Norton Identity Safe

На всеки потребител се налага да има регистрации в най-различни сайтове, като е изключително важно да помни и пази паролите си. Norton Identity Safe е създаден точно с тази цел и ще ви помогне точно за това. Той ще запомни и предпази не само вашите пароли, но и имената на профилите (usernames), с които се логвате. Продуктът е на Symantec, компанията, която разработва и Norton AntiVirus.

За да използвате приложението ще трябва да си създадете Нортън акаунт, като предоставите и сигурна парола, с която да защитите така наречения vault, където ще се съхраняват всички ваши данни. Паролата не може да бъде възстановявана по никакъв начин, ако я забравите, така че бъдете сигурни, че давате парола, която ще можете да помните винаги и подсказката, която ще зададете при създаването ѝ, наистина ще ви помогни да си я спомните, в случай, че я забравите.

След като инсталирате програмата, тя ще се интегрира с браузъра, който използвате. Съвместима е с Internet Explorer, Mozilla Firefox и Google Chrome и ще добави нов туулбар, чрез който лесно да можете да използвате функциите ѝ.

Всеки път, когато отидете в сайт, който изисква ваше потребителско име и парола, програмата ще го попълва вместо вас, стига да сте с някой от поддържаните браузъри, а ако ги няма в базата, ще ги запомни за бъдещо използване.

Също така потребителят може да добавя ръчно пароли и потребителски имена към базата на Norton Identity Safe, като можете да ги кръщавате, за да запомните коя парола и потребитерско име за кой сайт са.

Прочетете още:  Comodo Cloud Antivirus 1.21 Build 465847.842 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита.

Програмата също така ви казва кои пароли са достатъчно сигурни и кои не, като ви съветва да промените слабите. Отделно програмата може да ви помогне при разплащания, като анализира колко е сигурен сайта, през който правите разплащането.

Като плюс може да се сметне и възможността за създаване на списък с адреси, където може да се попълва информация, като имена, адрес, пощенски код, линк към сайт, служебен и домашен адрес и т.н.

Лиценз: Безплатен

Norton Identity Safe 2014.7.11.42
Norton Identity Safe 2014.7.11.42 Final download 1
0/5 (0 Reviews)