Norton Internet Security 2019 v.22.19.8.65 Final download – защита от вируси, антивирусна програма

0
1065
Norton Internet Security 2018 v22.17.0.183 Final download - защита от вируси
Norton Internet Security

Norton Internet Security е поредната стъпка към пълна защита на Symantec, които са фирмата, която произвежда продуктите Norton AntiVirus и Norton Identity Safe. Целта на програмата е да ви защитава срещу вируси, троянци, червеи, шпионски програми и други видове зловреден софтуер.

Инсталирането на Norton Internet Security е много лесно, защото няма допълнителни настройки и всичко е по подразбиране. Интерфейсът е потребителски насочен, но някои от функциите са разпръснати на различни места. Повечето модули за сигурност могат да бъдат активирани и деактивирани с един клик на мишката, а също така и детайлно настроени при желание и нужда. Имената на някои от функциите обаче може да имат нужда от обяснение, защото Symantec използват уникални имена за своите технологии.

Програмата разполага с множество опции за сканиране на различни файлове като архиви, папки, цели дялове и хард дискове, като може да засича рууткитове и скрити зловредни кодове и дори различна медия по мрежата, с възможността сканирането да се извърши в определен периметър, ако потребителят желае това.

Модулът за защита в реално време е с включени всички функции по подразбиране, като по този начин Norton Internet Security следи за за спайуер, който може да се опитва да пробие и да влезе в компютъра ви, да следи са опасни флашки или заразени външни дискове. Също така може да сканира и различните модули, които се стартират с Windows.

Norton Internet Security дава възможност на потребителя да блокира целият входящ и изходящ трафик по негово желание. Също така следи и имейл клиентите, за да осигури пълна защита от опасни писма, наблюдава уеб адресите, които посещавате и ги проверява за опасни линкове или опасен софтуер, който може да се инсталира чрез тях, следи и свалените файлове, като предлага и защита от фишинг сайтове.

Прочетете още:  Clam Sentinel 1.22 download

Norton Internet Security е едно мощно и гъвкаво решение за всеки един потребител, а благодарение на cloud технологията си, е по-бърз от повечето конкурентни продукти. Чрез нея се изпращат към облака файловете за сканиране, като така се облекчава компютърът и изразходваните от програмата ресурси намаляват. Като минус може да се приеме малко по-сложното меню за начинаещи потребители.

Промени спрямо миналата версия.

Лиценз: Ad-Supported

Download: Norton Internet Security 2019 v22.19.8.65 Final

0/5 (0 Reviews)