Panda Gold Protection 17.0.2 Final download – антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне

0
987
Panda Free Antivirus (Panda Dome) 18.7.0 Final download - антивирус

Panda Gold Protection е мощен антивирусен софтуер, който ще осигури максимална защита на вашия компютър от вируси, троянци, червеи, малуер, спайуер, включително на вашите мобилни устройства и таблети.

Panda Gold Protection 17.0.2 Final download - антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне 1

Panda Gold Protection е най-високият продукт от гамата защитни програми на Panda. Той е създаден с цел да защити компютъра ви от вируси, червеи, троянци, фишинг атаки, уеб базирани атаки, спайер, малуер и други видове зловреден код, като предлага и някои допълнителни модули за сигурност и оптимизация на операционната система.

Инсталацията преминава без проблеми, само трябва да се внимава, защото инсталаторът предлага инсталирането на допълнителен туулбар и смяна на търсачката по подразбиране. Отказването им не влияе по никакъв начин на функционалността на програмата. Интерфейсът е интиуитивен и добре подреден, като използва модерния Metro UI и е решен в златен цвят, в кореспонденция с името на продукта.

В основния прозорец се виждат най-важните функции като сканиране, връзка с поддръжката на продукта, свързване на мобилни устройства за дезинфекция, а също така и основна информация като брой атаки, които са блокирани, сканирани файлове и файлове изпратени в карантина.

Предлагат се три варианта на сканиране – бърз, който проверява само в критичните зони на операционната система, като памет, куукита и др, пълно сканиране, което ще сканира целия компютър и е най-сигурно, но и най-бавно и сканиране с възможност да се укажат конкретни файлове, директории, дялове и дискове. Сканирането може да се автоматизира като процес, като му се зададе точна дата и час, с възможност и за регулярен режим.

Panda Gold Protection

 

Целта на Panda Gold Protection е да предостави продукт всичко в едно и поради тази причина има много възможности и полезни функции – вградена защитна стена, която да следи входящия и изходящия трафик, като по този начин осигурява сигурност, модул за ваксиниране на флашки и създаване на буутващи такива за извънредни случаи на тежки зарази, Safe Browsing модул, който следи за опасни сайтове и фишинг атаки, анти-спам модул.

Прочетете още:  Panda Free Antivirus (Panda Dome) 20.0.0.1 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

Налично есканиране на чатове и имейли, Anti-Theft, чрез който могат да се издирят откраднати преносими устройства, Application Control, чрез който потребителят има възможност да контролира кои програми да се стартират и кои не, Data Shield за защита на важни файлове и данни за оторизация в различни сайтове и интернет банкиране, онлайн бекъп.

PC Tuneup, чрез който могат да се управляват процесите, които се стартират с операционната система, да се трият ненужни и остатъчни файлове, както и да се дефрагментират хард дискове, File Encryptor за защита на важни файлове с парола, модул за управляване на пароли, модул за перманентно изтриване на файлове и други.

Panda Gold Protection

 

Panda Gold Protection е мощен инструмент, който изразходва минимално количество компютърен ресурс и включва в себе си множество полезни инструменти за максимална защита и поддържане на компютъра в топ форма. Потребителите могат да изпробват и безплатния вариант на програмата Panda Free Antivirus.

Лиценз: Trial

Download: Panda Gold Protection 17.0.2 Final

0/5 (0 Reviews)