Trend Micro Worry-Free Business Security 10.0 SP1 download

0
923
Trend Micro Worry-Free Business Security 9.0 Build 3147 SP2 download

Trend Micro Worry-Free Business Security е мощно антивирусно решение насочено към бизнеса, което може да наблюдава няколко сървъра или станции и да ги предпази от вируси.

Trend Micro Worry-Free Business Security 10.0 SP1 download 1

Насочен към малкия бизнес, този продукт осъществява защита на машините и сървърите в офиса, с централизирано уеб управление, антиспам модул, модул за бързо управление, агент за защита и още.

Trend Micro Worry-Free Business Security ще предпази компютрите от всякакъв вид вируси, червеи, малуер, спайуер и всякакъв друг тип зловреден код.

Инсталацията изисква внимание от потребителя и отнема много време, което е заради множеството предлагани опции и възможности. На потребителя се дава възможност да къстъмизира инсталацията в множество аспекти, а се предлагат и готови настроени варианти.

Трябва да се въведат администраторски пароли, настройка на IP адреси, ако имате повече от един, да се укаже SMTP сървър, да се настрои прокси, съобщения и нотификации и други. За да може да се инсталира програмата трябва да се вземе ключ от официалната страница на производителя.

След като бъде инсталиран продуктът, потребителят трябва да се логне със своята парола, която е задал по време на инсталацията. Програмата се състои от три компонента – Messaging Security Agent, Security Server и Security Agent.

Модулът Security Server предоставя уеб интерфейса, с който се управляват Messaging Security Agent и Security Agent. Security Agent представлява защитата от опасни файлове, а Messaging Security Agent инсталира скенер за Microsoft Exchange на отдалечени машини.

Trend Micro Worry-Free Business Security

 

Посредством Security Agent може да се провери статусът на защита всеки един комптър в мрежата. Те могат да бъдат проверени за вируси, да се наблюдава поведението им, да се филтрират интернет адреси, да се откриват вируси по мрежата, да се прегледат блокирани страници.

Прочетете още:  ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.038.18284 Final download - антивирус, вирус, антивирусна защита

Също така отдалечено могат да се ъпдейтват отделни остарели компоненти на Trend Micro Worry-Free Business Security, да се прегледат за съмнителни ситуации, , да се добавят компютри като сървъри или като десктопи, да се разгледа лиценза на продукта, да се настроят имейл настройки за изпращане на нотификации и други.

Допълнително могат да се прегледат уязвими според програмата машини, да се насрочват сканирания на отдалечени компютри или да се пускат ръчно, да се ъпдейтва програмата ръчно или насрочено за определена дата и час, да се разглеждат различни репорти.

Предлага се и удобен инструмент, който се разполага в системния трей, откъдето хост машината също може да бъде проверена и сканирана за вируси, да се провери статусът на сигурността, да се ъпдейтне програмата, да се смени езикът, да се вземе информация за насрочени сканирания, да се провери версията на антивирусните дефиниции, да бъдат прегледани логове.

Също оттам могат да бъдат достъпени различни инструменти като Trend Micro HouseCall, инструмент за събиране на данни и изпращането им на поддръжката в Trend Micro, инструмент за решаване на проблеми при комуникацията клиент-сървър, инструмент за трансфериране на клиенти от един сървър на друг, както и антиспам туулбар за Microsoft Outlook.

Trend Micro Worry-Free Business Security

 

Trend Micro Worry-Free Business Security предлага и голям набор от различни настройки на нотификациите, паролите, инструменти за управление, настройка на плъгини, настройки на SMTP и прокси сървър и още.

Промени спрямо миналата версия:

Outbreak prevention protection against compressed executable files (packers)
Improved Damage Cleanup Engine performance

Лиценз: Trial

Download: Trend Micro Worry-Free Business Security 10.0 SP1 Final

5/5 (1 Review)