Trend Micro Antivirus+ 2020 v16.0 download

0
71
Trend Micro Antivirus+ 2018 v12.0 download

Trend Micro Antivirus+ е антивирусно решение, което покрива домашните и бизнес нуждите при защита от вируси, спайуер, рууткитове и пр.

Trend Micro Antivirus+ 2020 v16.0 download 1

Опасностите в днешно време, които дебнат в Мрежата се повишават все повече и повече. Заразяването с вируси, спайуер, малуер, рууткитове, червеи и пр., както и кражбите на лични данни, стават все по-голям проблем.

За потребителите, които искат да бъдат защитени нямат избор – за тях инсталирането на антивирусен продукт е повече от задължително. Trend Micro Antivirus+ е едно добро решение, на което да се спрат.

Инсталацията преминава безпроблемно, като изисква минимална намеса. Трябва да се има предвид, че първо се сканира за несъвместими програми и ако бъдат открити такива се налага ънинсталирането им и рестарт на компютъра, след което инсталацията продължава автоматично.

При стартиране на програмата се появява прозорец, където биват обяснени нагледно нейните най-важни функции и преимущества. Има опция този прозорец да не се показва повече, след като потребителите се запознаят с неговото съдържание.

Интерфейсът е приятен и много добре организиран. Само от основния прозорец потребителят може да вземе всякаква полезна информация относно статуса на защита на компютъра, да види колко опасности са блокирани и предотвратени. Също от основния прозорец може да се пусне сканиране на компютъра за зловредни файлове с един клик.

Trend Micro Antivirus+

 

Предлагат се три типа сканиране – бързо, което сканира само невралгичните зони, бавно, което сканира абсолютно целия компютър, както и персонализирано сканиране, където потребителят сам може да избере какво иска да бъде сканирано.

Може и да бъде насрочено сканиране в конкретно определени час и дата, като по този начин процесът се автоматизира и не изисква външна намеса. След сканиране програмата дава репорт в разбираем вид.

Прочетете още:  ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.8.038.18284 Final download - антивирус, вирус, антивирусна защита

Trend Micro Antivirus+ разполага със защита в реално време, която повишава неимоверно сигурността на компютъра, защото той бива наблюдаван постоянно за заплахи, а при възникването на такива те биват блокирани навременно. По желание на потребителя този модул може да бъде включван и изключван с един клик.

При браузване в Мрежата потребителят може да бъде сигурен за своята информация, защото Trend Micro Antivirus+ гарантира защита на лични данни, защита срещу фишинг, както и срещу опасни страници и линкове. Има модул и за уеб филтриране, който също може да бъде спрян според предпочитанията.

Допълнително Trend Micro Antivirus+ може да засича опасни файлове, които биват сваляни или записвани, както и да следи за промени, които биват причинени от програми и могат да са опасни. Според настройките такива файлове и програми могат да бъдат премахвани автоматично.

За разлика от Trend Micro Internet Security тук липсват модулите за оптимизиране на представянето на компютъра, родителски контрол, сигурно изтриване на файлове, мениджър на пароли и пр., но някои от тях се предлагат срещу допълнително заплащане и могат да бъдат набавени.

За потребителите, които искат по-високо ниво на защита и повече функции, могат да се обърнат към Trend Micro Maximum Security.

Лиценз: Trial

Download: Trend Micro Antivirus+ 2020 v16.0 x86

Download: Trend Micro Antivirus+ 2020 v16.0 x64

0/5 (0 Reviews)