Ashampoo Burning Studio Free 1.20.1.1 (7110) Final download

0
1086
Ashampoo Burning Studio Free 1.20.1.1 (7110) Final download

Ashampoo Burning Studio Free е полезен софтуер за запис на всякакви дискове, който разполага с всички необходими инструменти за тази цел.

Ashampoo Burning Studio Free 1.20.1.1 (7110) Final download 1

Много потребители използват дискове, за да запазят специална информация, за видео и аудио или игри. За извършването на качествен и надежден запис е необходим специализиран софтуер, с който потребителят да си свърши работата бързо и лесно.

Ashampoo Burning Studio Free е напълно безплатен продукт, който прави записването на дисковете много лесно, бързо и надеждно. Поддържа работа със CD, DVD и Blu-Ray дискове.

Инсталацията не отнема много време и предлага минимум опции като създаване на шорткъти, директория за инсталиране и избор на потребител. Интерфейсът е много добре организиран, с приятен модерен външен вид.

Всички необходими функции са поместени в основния прозорец в страничен панел, което предполага лесна навигация. Само при поставяне на мишката върху желаната функция се отварят нови опции, от които потребителят може да избира според нуждите си.

Ashampoo Burning Studio Free

Програмата предлага запис на всякакви файлове от папка, създаване на AudioCD, създаване на WMA или MP3 диск, копиране на аудио файлове към диск, видео DVD диск от папка, VideoCD (VCD), Super Video CD (SVCD), копиране видео файлове към диск, запис на имиджи, създаване на ISO файлове от имидж или папка.

Могат да се изтриват презаписваеми дискове, да се допълват дискове или да се финализират. Ashampoo Burning Studio Free също така предлага и рипване на AudioCD, където файловете са в CDA формат и е необходим специализиран софтуер като CDeX например, за да могат парчетата да бъдат свалени на хард диска.

Добавянето на файлове за запис става много лесно, като може да се използва файловият мениджър или просто да се завлачат в основния прозорец на програмата. В зависимост от типа бланка (CD, DVD, DVD-9 и пр.), която е избрана отдолу се дава информация за общия обем и за обема, който е запълнен до момента, за да може потребителя в реално време да е сигурен, че не надвишава лимита на диска. При запис може да се избере желана скорост на записване, както и оптичното устройство, което да извърши процедурата.

Ashampoo Burning Studio Free

Ashampoo Burning Studio Free предлага и една много полезна функция за бекъп на важни файлове и папки. Потребителя само трябва да избере кои папки и/или файлове иска да запази и програмата ще създаде за него бекъп с определено име, от който при нужда винаги могат да се възстановят изгубени файлове за в бъдеще. Бекъпът може да бъде съхраняван локално или на друго място, с цел двойно подсигурявне.

Прочетете още:  Virtual CD 10.7.0.0 download

Ashampoo Burning Studio Free е един наистина мощен безплатен софтуер, който предоставя необходимите инструменти за записване на дискове, като прави дамия процес приятен и лесен дори и за начинаещи потребители. Софтуерът работи стабилно и надеждно, като извършва задачите си бързо и безпроблемно.

За потребителите, които искат още повече възможности, могат да се обърнат към платената версия на Ashampoo Burning Studio.

Лиценз: Безплатен

Download: Ashampoo Burning Studio Free 1.20.1.1 (7110) Final

0/5 (0 Reviews)